Αρχική Eπικαιρότητα Άνδρας πήδηξε από μπαλκόνι για να γλιτώσει καβγά με την κοπέλα του!!

Άνδρας πήδηξε από μπαλκόνι για να γλιτώσει καβγά με την κοπέλα του!!

Οι ειδυλλιακές διακοπές σταμάτησαν απότομα για αρραβωνιασμένο ζευγάρι, με τον μέλλοντα γαμπρό να κάνει επεισοδιακή έξοδο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου -ίσως και από τον αρραβώνα του- πηδώντας από το παράθυρο έπειτα από καβγά με τη μνηστή του.

Σύμφωνα με τον θεσσαλικό “Ταχυδρόμο” το ζευγάρι που παραθέριζε στον Αϊ Γιάννη, στο Πήλιο, μόλις είχε επιστρέψει από βραδινή διασκέδαση και άρχισε να καβγαδίζει έντονα, προκαλώντας αναστάτωση και στους υπόλοιπους ενοίκους.

«Χωρίζουμε, φεύγω», φέρεται να φώναζε απηυδισμένος ο άνδρας και προχώρησε προς την έξοδο. Ωστόσο, η κοπέλα πρόλαβε και κλείδωσε κρύβοντας το κλειδί.

Θέλοντας να γλιτώσει από τον καβγά και την γκρίνια, ο άντρας άνοιξε την μπαλκονόπορτα, ανέβηκε στα ξύλινα κάγκελα και πήδηξε στην αυλή. Το ύψος δεν ήταν μεγάλο, καθώς το δωμάτιο βρισκόταν σε ημιώροφο, όμως φαίνεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και με την πτώση έπεσε, χτύπησε και έμεινε ακίνητος στα πλακάκια της αυλής.

Η αρραβωνιαστικιά του άρχισε να φωνάζει έντρομη σε βοήθεια. Πελάτες και προσωπικό του ξενοδοχείου έτρεξαν να δουν τι γίνεται και εντόπισαν τον νεαρό πεσμένο στα πλακάκια. Κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσε τοπικός γιατρός από την κατασκήνωση στο Παπά Νερό προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αστυνομία λάμβανε καταθέσεις από τους πελάτες του ξενοδοχείου και το προσωπικό που έμεινε άυπνο.

Πηγή: taxydromos.gr