Αρχική Περ. Πελοποννήσου Νύχτα τρόμου για 43χρονο – Έπεσε μέσα σε κανάλι του Αλφειού

Νύχτα τρόμου για 43χρονο – Έπεσε μέσα σε κανάλι του Αλφειού

Τέλος στη… διανυκτέρευση τρόμου ενός 43χρονου σε κανάλι του Αλφειού έβαλαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική χθες τα ξημερώματα, απεγκλωβίζοντας σώο και αβλαβή τον άτυχο οδηγό.

Ο 43χρονος, ο οποίος κατάγεται από χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας, κινούνταν με το αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο Μακρίσια-Ολυμπία, κοντά στο Φράγμα του Αλφειού τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν από άγνωστη αιτία το όχημά του εξετράπη από την πορεία του και έπεσε μέσα σε κανάλι του Αλφειού.

Ο 43χρονος επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους δικούς του για να τους ενημερώσει για το ατύχημα, κάτι που δεν έγινε με απόλυτη επικοινωνία διότι δεν είχε καλό σήμα μέσα στο κανάλι. Έτσι, ο πατέρας του, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, όταν και επικοινώνησε τελευταία φορά με τον γιο του αλλά χωρίς να αντιληφθεί επακριβώς τι έχει συμβεί, ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στο ΑΤ Αρχαίας Ολυμπίας, προκειμένου να μπορέσει να εντοπίσει τον γιο του.

Ακολούθησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή, με επικεφαλής τον Αναπλ. Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Βαγγ. Αναγνωστάκη και τον διοικητή του ΑΤ Αρχαίας Ολυμπίας, Αντ. Κούλη, η οποία απέδωσε καρπούς νωρίς χθες το πρωί.

Ο άτυχος οδηγός είχε πέσει μέσα σε πυκνόφυτο κανάλι και είχε εγκλωβιστεί, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα του ΠΚ Ολυμπίας και το διασωστικό της ΠΥ Πύργου, οργανώνοντας με άψογο και αποτελεσματικό τρόπο την επιχείρηση απεγκλωβισμού του γύρω στις 9:30 το πρωί. Με τη χρήση κλίμακας, οι πυροσβέστες κατέβηκαν ως το αυτοκίνητο, τον έβγαλαν με ασφάλεια από το αυτοκίνητο, τον έβαλαν στο φορείο και στη συνέχεια ο 43χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου λίγο μετά τις 10:30. όπου και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Πηγή: patrisnews.com