Αρχική Ν. Κορινθίας Τo 3ο Motor Festival της Πελοπονήσσου – Λιμάνι του Αγ. Νικολάου Κόρινθος...

Τo 3ο Motor Festival της Πελοπονήσσου – Λιμάνι του Αγ. Νικολάου Κόρινθος – 21-23 Σεπτεμβρίου

Η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα πάει για πρώτη φορά στην Πελοπόννησο και ετοιμάζεται για μία μοναδική παράσταση. Το Motor Festival, που έχει γίνει θεσμός πλέον στη χώρα μας έχοντας αισίως φτάσει το 13ο event, αναμένεται να είναι πιο… ξεχωριστό από ποτέ!

Γι’ αυτό εγγυάται ο τόπος διεξαγωγής, καθώς για πρώτη φορά το φεστιβάλ ωδή στη μηχανοκίνηση, θα γίνει δίπλα στη θάλασσα και για την ακρίβεια το τριήμερο 21 έως 23 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.

Για πρώτη φορά θα γίνει εναέρια, θαλάσσια και επίγεια… επέλαση αδρεναλίνης που θα κυριεύσει και τον πιο απαιτητικό θεατή! Εξάλλου, όπως τονίζει ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς, «ο πήχης του θεάματος έχει ανέβει ψηλά από τα 12 προηγούμενα φεστιβάλ και μετά την τεράστια επιτυχία πριν δύο μήνες στη Λάρισα με την παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών, ο στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε άλλο Motor Festival και να κάνουμε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό για τον κόσμο της Πελοποννήσου, αλλά και για τον πολύ κόσμο που ακολουθεί το φεστιβάλ απ’ όλη την Ελλάδα, που θα θέλει να δει κάτι… αξεπέραστο».

Paramotor show με εναέρια ακροβατικά που θα κόψουν την ανάσα, θαλάσσια Flyboarding & Jet ski που θα ταράξουν στην κυριολεξία τα κύματα αλλά και θα δροσίζουν το κοινό σβήνοντας την… κάπνα από το γνωστό υπερθέαμα του drift, των 4×4, των τρακτόρων, των μοτοσυκλετών των Stunt Riders, των Atv του Trial και των χωματουργικών μηχανημάτων και των Τρακτέρ που πλέον μπαίνουν και αυτά στο κόσμο του Motor Festival άκρως εντυπωσιακά και δυναμικά. Επιπλέον θα υπάρξει για πρώτη φορά ο κορυφαίος προσομοιωτής F1 στη χώρα.

Όλα τα παραπάνω εγγυώνται για το πιο φαντασμαγορικό υπερθέαμα στον κόσμο της μηχανοκίνησης, που έχει όνομα: Motor Festival.

Η έκθεση του Motor Festival

Παράλληλα η elite των επιχειρηματιών της Κορίνθου στέκεται δίπλα στο 13ο Motor Festival. Η αντιπροσωπεία και τα νέα μοντέλα της Peugeot, της Citroen από τον Κύρκα, της Nissan και της Suzuki από τον Μπασδέλη, της Isuzu από τον Ευθυμίου, της Υamaha από τον Ψύλλα, ο αντιπρόσωπος των τρακτέρ McCormick & Husgvarna, ο έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Πανταζής και η εταιρεία MIMIS Ltd. στο εμπόριο μεταχειρισμένων φορτηγών κι χωματουργικών μηχανημάτων θα συνθέσουν όλοι μαζί ένα μεγάλο Bazaar νέων αλλά και μεταχειρισμένων οχημάτων για όλες τις επιθυμίες ή ανάγκες των επισκεπτών στην έκθεση του φεστιβάλ.

Η εταιρεία Ζημινόπουλος θα προμηθεύσει με ελαστικά τους οδηγούς του Drift δείχνοντας τη διάθεση που υπάρχει για πολύ θέαμα και… καπνό που θα ξεσηκώσει όλους τους επισκέπτες. Το θέαμα το… αγριεύει ακόμη περισσότερο η ανακύκλωση Γκιώνης με την διάθεση 10αδων αυτοκινήτων για πάτημα από τα 4Χ4, αλλά και για τις επιδείξεις του trial από τις μοτοσυκλέτες.

Τέλος σφραγίζει το μήνυμα του Motor Festival για ασφαλή οδήγηση η σχολή οδηγών Σακελλαρίου, που θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα ασφαλής οδήγησης.

Λεπτομέρειες για το φεστιβάλ που σε κάθε event μαγεύει μεγάλους, αλλά και μικρά παιδιά, στην επίσημη σελίδα του Motor Festival στο διαδίκτυο (motorfestival.gr), αλλά και στο facebook.