Αρχική Eπικαιρότητα Τι αποκάλυψε η αδερφή του Π.Χαμηλοθώρη: « Έχουμε τη στεναχώρια μας αλλά...

Τι αποκάλυψε η αδερφή του Π.Χαμηλοθώρη: « Έχουμε τη στεναχώρια μας αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα κάνουμε…» (Βίντεο)

Συγκλονίζουν τα λόγια της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος έχασε την ζωή του μαζί με 92 ακόμα συμπολίτες του στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Οι οικογένειες των θυμάτων περνάνε τραγικές ώρες και προσπαθούν να βρουν μια απάντηση στο ερώτημα γιατί που θα τους βασανίζει για μια ζωή. Κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που νιώθουν, αυτοί οι άνθρωποι.

Η Κατερίνα Χαμηλοθώρη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και αποκάλυψε πως η οικογένεια της θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

“Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να γίνουν όπως πρέπει. Να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Αυτό που μας είχε τρελάνει, είναι ότι για μία εβδομάδα, δεν είχαμε κάποιο νέο συγκεκριμένο, δηλαδή κάποια ένδειξη για το πού μπορεί να είναι ο Παναγιώτης. Ό,τι κάναμε ήταν από δική μας πρωτοβουλία. Η ζωή μας έχει αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε τη στεναχώρια μας, αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Η αδερφή μου είναι δικηγόρος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση”, ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Κατερίνα Χαμηλοθώρη, μία από τις αδελφές του αδικοχαμένου 29χρονου.