Αρχική Eπικαιρότητα Ο Λιούις Χάμιλτον ήρθε στην Ελλάδα για μπάνιο και…μας καθάρισε την παραλία!(Βίντεο)

Ο Λιούις Χάμιλτον ήρθε στην Ελλάδα για μπάνιο και…μας καθάρισε την παραλία!(Βίντεο)

Άπειρα respect στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1.

Τον έχουμε συνηθίσει στο μονοθέσιο της Μercedes, στις πίστες και την άσφαλτο αλλά και το βάθρο της Formula 1. Είναι ο Lewis Hamilton, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 και πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Βρετανός εκτός της ταχύτητας φαίνεται πως έχει ξεχωριστή αδυναμία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, την οποία επισκέφτηκε φέτος για δεύτερο σερί καλοκαίρι. Ο 33χρονος πρωταθλητής πάντως, σε αντίθεση με το πρόσωπο του σταρ που έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε, μας έδειξε και μια άλλη πιο ευαίσθητη πτυχή του. Πηγαίνοντας για μπάνιο σε κάποιο μέρος στο νησί των ανέμων αντί για παραλία αντίκρισε… σκουπιδότοπο και αντί να αλλάξει παραλία το αντιμετώπισε διαφορετικά. Κάθισε και την καθάρισε!

«Είμαι σε ένα από τα πολλά όμορφα κομμάτια του κόσμου σήμερα, όπου συναντήσαμε αυτό το χάλι. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, έπρεπε να κάνουμε κάτι. Όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι, πρέπει να σταματήσουμε να ενισχύουμε εταιρείας που εθελοτυφλούν βασιζόμενες στα κέρδη τους, με τίμημα τον όμορφο πλανήτη μας» έγραψε ο Hamilton.