Αρχική Eπικαιρότητα Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της Ευαγγελίας – Σταυρούλας Ευαγγέλου

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της Ευαγγελίας – Σταυρούλας Ευαγγέλου

Η περιπέτεια της Ευαγγελίας – Σταυρούλας Ευαγγέλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Ευαγγελία, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη χάθηκε την 17/07/2018, από την περιοχή της Αθήνας.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα της 09/08/2018 ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το πρωί της 10/08/2018, κλήση για την ανεύρεσή της. Η αναζητούμενη, βλέποντας ότι είχε σημάνει SILVER ALERT για την ανεύρεσή της, επέστρεψε στους δικούς της, θέτοντας τέλος στην αγωνία τους.

Η Ευαγγελία είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συμπολίτες μας που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.