Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Πιτσάκης συστήνει στον Νανόπουλο να πάρει zantac για…τα νεύρα του (Βίντεο)

Ο Πιτσάκης συστήνει στον Νανόπουλο να πάρει zantac για…τα νεύρα του (Βίντεο)

Ένταση δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου ανάμεσα στον επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας Βασίλη Νανόπουλο και στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη, κατά την συζήτηση για την διοργάνωση έκθεσης του Επιμελητηρίου στο Λιμάνι της Κορίνθου.

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του Β. Νανόπουλου, ο Π. Πιτσάκης διέκοπτε συνεχώς και παράτυπα τον λόγο του επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας και τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν.

Αποκορύφωμα του διαπληκτισμού αυτού ήταν όταν ο Π. Πιτσάκης απευθυνόμενος στον Β. Νανόπουλο του είπε να ηρεμήσει δίνοντας του και συμβουλή μάλιστα(!), να πάρει…. zantac. Ήταν φαίνεται τόσο μεγάλη η ταραχή του Π. Πιτσάκη που μπέρδεψε τα φάρμακα και τις χρήσεις τους.

Η κυρία Καραμανλίκη, δημοτική σύμβουλος της Συμμαχίας Πολιτών, ακούγοντας τα όσα είπε ο Π. Πιτσάκης (γιατί δεν τα είπε και τόσο φανερά), του ζήτησε τον λόγο και διαμαρτυρήθηκε στο πρόεδρο του σώματος για τους ανάρμοστους για τον χώρο χαρακτηρισμούς και την γενικότερη προκλητική του στάση.

Σ.Σ. Φαρμακευτική συμβουλή προς Π.Πιτσάκη: Αν καμιά μέρα δεν σας περνάνε τα νεύρα κ. Πιτσάκη και δεν μπορείτε να ηρεμήσετε, να σας ενημερώσουμε ότι δεν φταίνε οι..κακές οι γλώσσες αλλά η χρήση λάθος φαρμάκου, καθώς τα zantac είναι για τους πόνους στο στομάχι. Την επόμενη φορά προτιμήστε xanax.