Αρχική Ν. Μεσσηνίας Ε.Αλειφέρη μετά την ποινική δίωξη: “Καλώ όσους τοποθετήθηκαν με υβριστικές ανακοινώσεις για...

Ε.Αλειφέρη μετά την ποινική δίωξη: “Καλώ όσους τοποθετήθηκαν με υβριστικές ανακοινώσεις για μένα, να ανακαλέσουν”

Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου από την Εισαγγελέα Καλαμάτας για την κακουργηματική πράξη της παρακολούθησης προσωπικών δεδομένων, μετά την περάτωση των ελέγχων που έγιναν από τα αρμόδια κλιμάκια παρακολούθησης υποκλοπών της ασφάλειας Καλαμάτας, αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Η υπόθεση, σε κόντρα όλων αυτών που δήλωναν (Τατούλης, Νικολάκου και οι συν αυτών) έως τώρα ότι τάχα επρόκειτο για σκουριασμένους και χωρίς μπαταρίες κοριούς, επιβεβαιώνεται πλήρως η θέση της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη, ότι κάποιοι, τους οποίους τώρα θα ψάξει να βρει ο τακτικός ανακριτής στον οποίο ανατέθηκε ο συγκεκριμένος φάκελος υποκλοπών, παρακολουθούσαν το γραφείο της. Ας θυμηθούμε τι δήλωνε η κ. Αλειφέρη ( Δείτε εδώ)

Με ανάρτησή της η κ. Αλειφέρη καλεί όλους όσους έσπευσαν να υιοθετήσουν τα λεγόμενα του Τατούλη, της Νικολάκου, του Παπαφωτίου, του Παπαγγελόπουλου, του Καλλίρη, του Χειβιδόπουλου και των υπολοίπων, να ανασκευάσουν και να πάρουν πίσω όσα της καταλόγισαν για τους χειρισμούς της την επίμαχη εκείνη Τρίτη.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε τα λόγια του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη σε συνέντευξή του στην Κόρινθο, όπου είχε αποκαλέσει την κ. Αλειφέρη “αχάριστη” (Δείτε εδώ)

Να θυμίσουμε βέβαια ότι εκείνη την ημέρα ο Τατούλης με την Νικολάκου αντί να πάνε και να παρευρεθούν στις έρευνες, έκαναν κατ’ επείγουσα εκτελεστική επιτροπή και ζήτησαν την παραίτηση της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κας Αλειφέρη και του Περιφερειακού Συμβούλου και Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, Περικλή Μαντά.