Αρχική Eπικαιρότητα Πέθανε η Ρίκα Βαγιάνη

Πέθανε η Ρίκα Βαγιάνη

Την τελευταίατης πνοή στο νοσοκομείο άφησε η Ρίκα Βαγιάνη. Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβαινε τους τελευταίους μήνες τον δικό της Γολγοθά και έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Παρόλο που λίγοι γνώριζαν, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Με κουράγιο και αξιοπρέπεια στάθηκε απέναντι σε αυτό και θέλοντας να υπάρχει μια διακριτικότητα.

Χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Δεν έμεινε, όμως, εκεί για πολύ, καθώς η ίδια και οι άνθρωποι του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της αποφάσισαν να μεταφερθεί αλλού. Η Ρίκα Βαγιάνη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, στο οποίο παραμένει έως σήμερα που έχασε τη μάχη.

Μια μάχη που επέλξε να δώσει αθόρυβα, έχοντας στο πλευρό της μόνο την οικογένειά της. Προτίμησε να μη μάθει κανείς λεπτομέρειες για την υγεία της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως είχε δεχτεί λίγες επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Να αναφέρουμε ότι η Ρίκα Βαγιάννη είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Νίκο Στεφανή και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Οδυσσέα.