Αρχική Eπικαιρότητα Βόλος: Δεν πίστευαν στα μάτια τους μόλις είδαν την ακτινογραφία του 4χρονου!...

Βόλος: Δεν πίστευαν στα μάτια τους μόλις είδαν την ακτινογραφία του 4χρονου! Σοκαρισμένοι οι γονείς

Αγώνα δρόμου για να σώσουν ένα τετράχρονο αγοράκι, το παιχνίδι του οποίου παραλίγο να έχει τραγική κατάληξη έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου (04/08) οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σοκαρισμένοι οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το «αγγελούδι» τους έλεγε τελικά την αλήθεια!

Το αγοράκι ηλικίας μόλις 4 ετών, έκλαιγε και έλεγε ότι κατάπιε ένα καρφί. Έντρομοι οι γονείς άρχισαν απεγνωσμένα να καλούν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ.

Τελικά όμως, μετέφεραν μόνοι τους το παιδάκι στο Νοσοκομείο κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Τα λεπτά αγωνίας που ακολούθησαν μέχρι ο μικρούλης να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και να λάβει τριτοβάθμια περίθαλψη υγείας έμοιαζαν να διαρκούν ατελείωτες ώρες.

Εντούτοις, το αγοράκι εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και οι γιατροί έριξαν όλη την προσοχή τους εκεί. Υπέβαλαν το παιδάκι σε σειρά εξετάσεων και έως αργά το απόγευμα συνέχιζαν να το παρακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες, καθώς δεν υπήρξε κανένας μάρτυρας του περιστατικού.

Προφανώς το αγοράκι ξέφυγε της προσοχής της οικογένειας και σε ανύποπτη στιγμή έβαλε ένα καρφί στο στόμα του και το κατάπιε.

Ο μικρούλης άρχισε τότε να κλαίει τρομαγμένος, ενώ ενημέρωσε τους γονείς του, για αυτό που είχε συμβεί.

Οι γιατροί εξέτασαν τον μικρούλη και πλέον τον παρακολουθούν, αφού για λόγους πρόληψης υπέβαλαν τον ανήλικο σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις και στη συνέχεια καθησύχασαν τους έντρομους γονείς του.

Πηγή: taxydromos.gr