Αρχική Eπικαιρότητα Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Άδωνι για τη μεταφορά του Κουφοντίνα στον Βόλο

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Άδωνι για τη μεταφορά του Κουφοντίνα στον Βόλο

Έντονη είναι η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας την Κυριακή μιλώντας στον ΣΚΑΙ πως δεν έγινε «απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή, αλλά σε αγροτική φυλακή».

«Αυτό σημαίνει ότι αφενός περνά καλύτερα αφετέρου ότι με όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το “γιατί” δεν το ξέρω, ας το απαντήσει ο ίδιος. Το ρουσφέτι έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει».

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, που καταλογίζει στη ΝΔ και στον ‘Αδωνι Γεωργιάδη προσπάθεια επίθεσης στον πρωθυπουργό μέσω άθλιας θεωρίας συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Α. Γεωργιάδης και η Ν.Δ. να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία» τονίζει το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Προσθέτει «το να αποκαλεί “ρουσφέτι” της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής».