Αρχική Eπικαιρότητα «Γιατρός» Καζανόβας «γδύνει» κυρίες μέσω Facebook

«Γιατρός» Καζανόβας «γδύνει» κυρίες μέσω Facebook

Πουλάει έρωτα και τάζει γάμους μέσω του… facebook για να αποσπά χρήματα ένας αδίστακτος Καζανόβας, ο οποίος υποδύεται τον χωρισμένο γιατρό και πιάνει στα δίχτυα του ανυποψίαστες γυναίκες που έχουν ανάγκη από σύντροφο. Οταν τις τυλίγει για τα καλά στον ιστό του έρωτά του, τους ζητάει τάχα δανεικά και, αφού τις «γδύνει», γίνεται καπνός!

Τελευταίο του θύμα ήταν μια 63χρονη καθηγήτρια Λυκείου, την οποία κατόρθωσε να πείσει να του δανείσει 117.000 ευρώ! Ομως, τα δανεικά αποδείχτηκαν και… αγύριστα, με αποτέλεσμα η εξαπατημένη γυναίκα να τον καταγγείλει στην Αστυνομία, που άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η 63χρονη στους έκπληκτους αστυνομικούς, ο… Δον Ζουάν (ο οποίος πιθανότατα είναι αιγυπτιακής καταγωγής) την προσέγγισε στο facebook και της συστήθηκε ως γιατρός, λέγοντάς της μάλιστα ότι βρίσκεται σε αποστολή με τον ΟΗΕ στη Συρία. Ετσι, οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα και να περνούν ατέλειωτες ώρες μπροστά στους υπολογιστές τους, ώσπου δεν άργησε να φτάσει η στιγμή που η «ώριμη» εκπαιδευτικός πίστεψε ότι μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί ένας ισχυρός δεσμός, που θα έφτανε στα… σκαλιά της εκκλησίας αναφέρει η «Espresso».

Σατανικό σχέδιο

Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να κάνει και διαφορετικά, καθώς ο αδίστακτος «ζιγκολό» προσποιούνταν με κάθε ευκαιρία πως είναι σφόδρα ερωτευμένος μαζί της. Για να την πείσει, μάλιστα, για τις… σοβαρές προθέσεις του, έφτασε στο σημείο να της τάξει γάμο, χωρίς ποτέ να έχει δει από κοντά ο ένας τον άλλον!

Οταν βεβαιώθηκε ότι την έχει «του χεριού του», ο απατεώνας άρχισε να θέτει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό του. Σε μία συνομιλία που είχε με την 63χρονη εκπαιδευτικό, τον περασμένο Φεβρουάριο, της ανέφερε πως θα πήγαινε στην Κύπρο ένας φίλος του για να καταθέσει τους μισθούς του σε τράπεζα, ώστε, αν του συμβεί κάτι στη Συρία, να δοθούν στα παιδιά του στην Αγγλία. Τον Απρίλιο ένας άγνωστος τηλεφώνησε στην 63χρονη και της ανέφερε ότι είχε φτάσει στην κατεχόμενη Κύπρο, αλλά δεν του επέτρεπαν να περάσει στις ελεύθερες περιοχές, αν δεν πλήρωνε 57.000 ευρώ.

Η γυναίκα επικοινώνησε με τον γιατρό, ο οποίος τη διαβεβαίωσε πως ο φίλος του ήταν πρόσωπο εμπιστοσύνης και πείστηκε να στείλει τα χρήματα. Ομως, μερικές μέρες αργότερα της τηλεφώνησε ο… γιαλαντζί γιατρός και της είπε πως για να «ξεμπλέξει» ο φίλος του θα πρέπει να εμβάσει άλλα 60.000 ευρώ, πράγμα που έκανε η 63χρονη. Ωστόσο, μετά την αποστολή των εμβασμάτων, χάθηκαν τόσο ο «γιατρός» όσο και ο μυστηριώδης άγνωστος!

Η εξαπατημένη 63χρονη κατήγγειλε ντροπιασμένη την απάτη στην Αστυνομία της Πάφου, η οποία τη διερευνά σε συνεργασία με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Παράλληλα, ερευνά για να εξακριβώσει την ταυτότητα του αλλοδαπού και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Ο απατεώνας ψευτογιατρός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απάτης και της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.