Αρχική Περ. Πελοποννήσου Προβοκατόρικα δημοσιεύματα για υποψηφιότητα του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Προβοκατόρικα δημοσιεύματα για υποψηφιότητα του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Ντίνα Νικολάκου θα ηγηθεί πιθανότατα της παρατάξεως ‘Νέα Πελοπόννησος’ του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Μετά την τελευταία δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για λογαριασμό του Peloponnisosnews.gr και τα τραγικά δημοσκοπικά αποτελέσματα του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, έχουν επιστρατεύσει ότι τερτίπι μπορεί να διανοηθεί κάποιος προκειμένου να ‘κάψουν’ ονόματα υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πριν από λίγες μέρες γνωστός διαδικτυακός ιστότοπος της Αρκαδίας και κάποιος άλλος νεοεμφανιζόμενος σήμερα, με προσεγμένα συνταγμένο κείμενο που πολύ μοιάζει με εκείνα τα μεταμεσονύκτια δελτία τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ρίχνουν και πάλι το όνομα του πρώην Υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου ως κλειδωμένη υποψηφιότητα της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Καλά θα κάνουν οι γνωστοί παπαγάλοι να μεταφέρουν στους πεφωτισμένους καθοδηγητές τους ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα μαζί με άλλες 3 είναι στο πλάνο της ΝΔ, το έχουμε ανακοινώσει μέσα από το Peloponnisosnews.gr και γι’ αυτό ακριβώς το βάλαμε και στην δημοσκόπηση, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Και αυτό γιατί:

1. Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρμόδιος για το θέμα των υποψηφιοτήτων και πρόεδρος της επιτροπής αυτών, Νικήτας Κακλαμάνης, έχει δηλώσει πρόσφατα ότι όλες οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν αμέσως μετά τον Αύγουστο που θα αρχίσουν και οι συνεδριάσει της συγκεκριμένης επιτροπής.
2. Ασφαλέστατες πληροφορίες του Peloponnisosnews.gr μέσα από την ΝΔ λένε ότι οι υποψηφιότητες που θα υποστηρίξει το κόμμα της ΝΔ για τους έξι μεγάλους Δήμους της χώρας, μεταξύ των οποίων στην Πελοπόννησο και ο Δήμος Πατρέων, αλλά και υποψηφιότητες σε 5 Περιφέρειες, μεταξύ των οποίων και η Πελοπόννησος, θα ανακοινωθούν λίγο μετά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης χρονολογικά μετά τις 20 Σεπτεμβρίουέως και τέλος Σεπτεμβρίου.
3. Τα ονόματα που θεωρούνται ‘κλειδωμένα’ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα είναι: ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, η πρώην Βουλευτής Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου, ο πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος. Ενώ ‘κλειδωμένη’ επίσης θεωρείται και η μη υποστήριξη του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη από το κόμμα της ΝΔ , για τον οποίο οι πληροφορίες μας αναφέρουν και προβλέπουν ότι δεν θα κατέβει ως υποψήφιος αλλά θα επιλέξει μεταξύ των στενών συνεργατών του με επικρατέστερη επιλογή το όνομα της νυν Αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου.
4. Κανένας από τους ως άνω πιθανούς υποψήφιους δεν έχει επίσημα κλιθεί από τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν έχει γίνει με κανέναν καμία συζήτηση.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, όπως και προγράψαμε, καλό θα είναι οι γνωστοί παπαγάλοι να είναι πολύ προσεκτικοί εκτός και αν θέλουν να αναφέρουν επίσημα κάτω από το κείμενό τους, ποια είναι η πηγή της αναλήθειας και της προβοκάτσιας.

Θ.Κ.