Αρχική Eπικαιρότητα Τραγωδία με μητέρα στην Κέρκυρα: Έφαγε ωμό κοτόπουλο και πέθανε 36 ώρες...

Τραγωδία με μητέρα στην Κέρκυρα: Έφαγε ωμό κοτόπουλο και πέθανε 36 ώρες αργότερα

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές στην Κέρκυρα για μία οικογένεια τουριστών. Νεαρή γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, έχασε τη ζωή της από κατανάλωση ωμού κοτόπουλου.

Όλα συνέβησαν το 2017. Η 37χρονη Νάταλι Ρόνσλεϊ είχε πάει στις 13 Αυγούστου του 2017 στην Κέρκυρα για διακοπές μαζί με το σύζυγό της Στιούαρτ και τους δυο γιους της. Ωστόσο, τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών τους η άτυχη γυναίκα έμελλε να χάσει τη ζωή της αφού κατανάλωσε ωμό κοτόπουλο σε ένα από τα ειστιατόρια του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Η Νάταλι, η οποία έχαιρε άκρας υγείας, μέσα σε 36 ώρες από τη στιγμή που κατανάλωσε το κοτόπουλο πέθανε, όπως αποκάλυψε ιατροδικαστής στο δικαστήριο του Γουέστμινστερ, αναφέρει η εφημερίδα ‘’The Sun’’.

Πώς συνέβη η τραγωδία

«Το ξενοδοχείο διέθετε δύο, τρία εστιατόρια. Είχε έναν μπουφέ και τρώγαμε οι τέσσερίς μας», είπε ο ο σύζυγός της Στιούαρτ Ρόνσλεϊ στο δικαστήριο. «Είχα πάρει τα αγόρια μαζί μου κι είχαμε βάλει στα πιάτα μας ζυμαρικά, ψωμί και λουκάνικα. Η Νάταλι είχε επιλέξει άλλο δείπνο με κοτόπουλο, σαλάτα, γαρίδες και λαχανικά.

Ήμασταν στο τραπέζι όταν γύρισε. Άρχισε να τρώει το φαγητό της και καθώς έκοψε το κοτόπουλο, βγήκε κόκκινο αίμα και της το επεσήμανα. Πήγε στο μπουφέ και άλλαξε το κοτόπουλο με άλλο κομμάτι, γύρισε και το έφαγε. Είχε φάει ελάχιστες μπουκιές από το πρώτο».

Τις επόμενες ώρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Νάταλι παραπονέθηκε ότι δεν ένιωθε καλά. Μάλιστα στις 03:00 τα ξημερώματα άρχισε να κάνει έμετο.

«Ο γιατρός ήρθε γύρω στις 07:00 το πρωί. Διέγνωσε γαστρεντερίτιδα. Πήγα τα παιδιά για πρωινό και μετά για μπάνιο. Όταν γυρίσαμε κατά τις 11:00 ήταν ακόμη άρρωστη» ανέφερε ο σύγυζός της, σημειώοντας πως του ζήτησε να την δει ξανά γιατρός.

«Ο δεύτερος γιατρός συνέστησε τη μεταφορά της στο Ιατρικό Κέντρο, όπως και έγινε με ασθενοφόρο και νωρίς το απόγευμα ενημερώθηκα ότι την πήγαν στο νοσοκομείο. Νόμιζα ότι η γυναίκα μου θα γυρίσει το πρωί. Όταν με είδε χάρηκε, αλλά ανησυχούσε έντονα. Πονούσαν τα πόδια της κι είχε κόκκινα σημάδια στο κορμί της», υποστήριξε ο Στιούαρτ.

Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, η προϊσταμένη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας συνέστησε την αεροκομιδή της ασθενούς σε νοσοκομείο στην ηπειρωτική Ελλάδα που διέθετε καλύτερες εγκαταστάσεις. Ωστόσο, από την ασφαλιστική εταιρεία του ζευγαριού έκριναν πως κάτι τέτοιο δεν ήταν αναγκαίο.

Γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα ο σύζυγός της κι ο αδελφός της διεπίστωσαν ότι ο σφυγμός της 37χρονης γινόταν ολοένα και πιο αδύναμος.

«Στεκόμασταν έξω από την πόρτα του δωματίου του νοσοκομείου και μετά από με 5 με 10 λεπτά βγήκε η νοσοκόμα και μας ενημέρωσε ότι η Νάταλι πέθανε» είπε ο τραγικός άνδρας.