Αρχική Ν. Αργολίδος Οι Φορείς και οι κάτοικοι του Τολού συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για...

Οι Φορείς και οι κάτοικοι του Τολού συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής

Οι Φορείς και οι κάτοικοι του Τολού στήριξαν ενεργά την προσπάθεια συγκέντρωσης τροϕίμων και ϕαρμάκων από το Δήμο Ναυπλιέων καθώς συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Επαγγελματιών ασχολούμενων με τον Τουρισμό, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και οι κάτοικοι του Τολού, συγκέντρωσαν από την Τετάρτη 25/07 έως την Παρασκευή 27/07 στο Κ.Ε.Π. Τολού είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την ϕονική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική την Δευτέρα 23 Ιουλίου. Όλα τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 στο Χώρο του ΔΟΚΟΙΠΑΝ του Δήμου Ναυπλιέων στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προς ανακούϕιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Εκϕράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη αλληλεγγύη μας σε όλους τους πληγέντες.

*Στη φωτογραφία: ο κος Κουγιάς Αναστάσιος Πρόεδρος του Πολιτιστικό Συλλόγου Τολού, ο κος Γιάννης Γεωργιδάκης Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού και ο κος Μπακέας Πρόεδρος της ΔΟΚΟΙΠΑΝ και Αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων.