Αρχική Ν. Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη: Μία εβδομάδα μετά είμαστε σοκαρισμένοι αλλά και θυμωμένοι

Κατερίνα Φαρμάκη: Μία εβδομάδα μετά είμαστε σοκαρισμένοι αλλά και θυμωμένοι

Μια εβδομάδα μετά από την καταστροφή στο Μάτι και τον θάνατο 91 ανθρώπων ,είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι αλλά συγχρόνως και πολύ θυμωμένοι με όσα αποκαλύφθηκαν .

Κανένας λογικός βέβαια δεν ρίχνει την αποκλειστική ευθύνη στην κυβέρνηση , αλλά η παραλυσία του κρατικού μηχανισμού που υποτίμησε την φωτιά στο αρχικό της στάδιο ,οι λάθος κινήσεις που εγκλώβισαν τον κόσμο στα στενά και αδιέξοδα δρομάκια της περιοχής και η κυνική επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας από τους υπεύθυνους προκαλούν οργή ,που υπερβαίνει τα όρια της ανοχής .

Στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά «ακέραια την πολιτική ευθύνη» και κάλεσε τους υπουργούς του να πράξουν το ίδιο !! Με ποιον τρόπο δεν έδειξε !!!
Μίλησε για την αυθαίρετη δόμηση ,ψέλλισε κάτι για σχέδια ανασυγκρότησης στο κράτος και στη Γενική Γραμματεία Προστασίας,και βέβαια μίλησε για σκοτεινές δυνάμεις εμπρηστών που μαζί με τους ανέμους επιβουλεύονται την Ελλάδα !!

Κανένας υπεύθυνος για τις όποιες παραλείψεις, κανένας να παραιτηθεί για την πολιτική του δειλία ,κανένας να ζητήσει συγνώμη για τον θάνατο τόσων ανθρώπων ,κανένας να τιμωρηθεί ,κανένας να πληρώσει !!!