Αρχική Ν. Κορινθίας Α.Πνευματικός: “Σκηνοθετημένο ρεπορτάζ ο κλειστός αγωγός του υπονόμου στα Καλάμια, πάρτε συνέντευξη...

Α.Πνευματικός: “Σκηνοθετημένο ρεπορτάζ ο κλειστός αγωγός του υπονόμου στα Καλάμια, πάρτε συνέντευξη από Τζαναβάρα στα γερμανικά” (Βίντεο)

Σκηνοθετημένο ρεπορτάζ και ανακριβή δημοσίευμα χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, τα όσα λέγονται περί κλειστού αγωγού του υπονόμου στην παραλία ‘Καλάμια’.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Κάτοικος όπου διαμένει στην παραλία ‘Καλάμια’, πριν λίγες μέρες δημοσίευσε ένα βίντεο όπου δήλωνε, ουσιαστικά το πρόβλημα που δημιουργείται στην παραλία με τον υπόνομο που υπάρχει, όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες. Δήλωσε μάλιστα πως το ίδιο του το σπίτι κόντεψε να πλημμυρίσει, καθώς όπως υποστηρίζει, ο αγωγός του υπονόμου είναι κλειστός και συσσωρεύονται μεγάλες ποσότητες νερού με κίνδυνο να πλημμυρίσει η περιοχή.

Στους παραπάνω ισχυρισμούς απάντησε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος τόνισε πως στο συγκεκριμένο περιστατικό ειπώθηκαν αναληθή στοιχεία.