Αρχική Ν. Μεσσηνίας Συνελήφθη 36χρονος που έκλεβε ξενοδοχεία σε Στούπα και Αγιο Νικόλα Δυτικής Μάνη

Συνελήφθη 36χρονος που έκλεβε ξενοδοχεία σε Στούπα και Αγιο Νικόλα Δυτικής Μάνη

Σπίτια, ενοικιαζόμενα και δωμάτια ξενοδοχείων στη Στούπα και τον Αγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης είχε βάλει στο… μάτι 36χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη στην Καρδαμύλη.

Ο κατηγορούμενος είχε κλέψει χρήματα και κοσμήματα παραθεριστών, Ελλήνων και ξένων, που επέλεξαν για τις διακοπές τους τον Ιούλιο του 2016 και του 2018 την περιοχή. Συνολικά φέρεται να είχε διαπράξει τουλάχιστον 10 κλοπές και απόπειρες, με τη λεία του να μην ξεπερνά συνολικά τα 1.000 ευρώ μετρητά και κοσμήματα περίπου αξίας 1.000 ευρώ.

Η σύλληψή του έγινε προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 36χρονος διέπραξε κλοπές και απόπειρες κατά το χρονικό 23 με 25 Ιουλίου 2018 οπότε και συνελήφθη ενώ προέκυψε πως είχε διαπράξει κλοπές και απόπειρες στην ίδια περιοχή και 2 χρόνια πριν, το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, από τις 23 Ιουλίου 2016 έως και τις 26 Ιουλίου 2016.

Διέπραξε συνολικά επτά κλοπές και τρεις απόπειρες, σε σπίτια κι ενοικιαζόμενα δωμάτια, απ’ όπου αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Ο 36χρονος, ο τόπος κατοικίας του οποίου παραμένει ακόμα άγνωστος, σύμφωνα ε πληροφορίες, θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης, καθώς δεν αποκλείεται να είχε εμπλοκή και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.