Αρχική Eπικαιρότητα ΦΕΚ-ντοκουμέντο για το Κόκκινο Λιμανάκι: Ο Σταθάκης είχε υπογράψει το πολεοδομικό σχέδιο!

ΦΕΚ-ντοκουμέντο για το Κόκκινο Λιμανάκι: Ο Σταθάκης είχε υπογράψει το πολεοδομικό σχέδιο!

Τα κλάματα του πυρόπληκτου στην Ραφήνα μπροστά στην χυδαιότητα του Πάνου Καμμένου αποτέλεσαν την πιο γλαφυρή αποτύπωση του αισθήματος των Ελλήνων απέναντι στον κυνισμό της κυβέρνησης που είχε το θράσος να επιρρίψει τις ευθύνες για την τραγωδία με την πυρκαγιά στους ίδιους τους πολίτες!

Ωστόσο οι σοφοί Ρωμαίοι έλεγαν πριν μερικές χιλιάδες χρόνια «Verba volant, scripta manent», που σημαίνει πως τα λόγια πετούν και τα γραπτά μένουν. Έτσι, ό,τι και να λένε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτά που έχουν υπογράψει είναι αυτά που μας μένουν.

Πέραν λοιπόν της αηδιαστικής συγκυρίας που επέλεξαν να περάσουν τροπολογία για αύξηση των μισθών στις ΔΕΚΟ έως και 60%, βρίσκουμε ψάχνοντας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ένα ΦΕΚ το οποίο φέρνει «βαρβάτες» υπογραφές και δημιουργεί το καταλληλότερο πλαίσιο για να δούμε επιτέλους μία παραίτηση μετά από τόσους νεκρούς.

Την ώρα λοιπόν που Καμμένος και Σπίρτζης ωρύονται για τις πολεοδομικές παραβάσεις που ήταν υπαίτιες για την τραγωδία στο Μάτι, το ΦΕΚ από τις 24 Μαρτίου 2017 με τίτλο «Τεύχος Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων και Πολεοδομικών Θεμάτων» δηλοί ξεκάθαρα πως η περιοχή είχε πολεοδομικό σχέδιο με την υπογραφή της ίδιας της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα στο Άρθρο 1 σημειώνεται:

«Εγκρίνεται το πολεοδομικό σχέδιο τμήματος της περιοχής «Κόκκινο Λιμανάκι» της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (Ν. Αττικής), της οποίας η χρήση για δεύτερη κατοικία έχει προσδιορισθεί με το από 20.8.1985 π.δ/γμα (Δ’456) και ειδικότερα στα Ο.Τ. 292 και 295 με τον καθορισμό οικοδομήσιμων χώρων, οδών και πεζοδρόμων, όπως οι παραπάνω ρυθμίσεις φαίνονται στα δύο (2) σχετικά χρωματισμένα πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:1000, που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών και Γεωχωρικων Πληροφοριών με την 6822/2017 πράξη του και που αντίτυπα τους σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα».

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι το ΦΕΚ όχι μόνο φέρνει την υπογραφή Σταθάκη, αλλά και το ότι ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών που το υπογράφει, υποσημειώνει «Με εντολή υπουργού»!

Η προπαγάνδα της κυβέρνησης που προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες από την κλιματική αλλαγή, μέχρι στους ίδιους τους κατοίκους, σκοντάφτει στην πραγματικότητα που οι ίδιοι οι κυβερνώντες υπογράφουν.

Το γεγονός πως Καμμένος και Σπίρτζης έχουν επενδύσει για την πολιτική τους επιβίωση στα πτώματα των νεκρών αγνοώντας τι υπογράφει η κυβέρνησή τους, αποδεικνύει περίτρανα πως πρόκειται περί αδίστακτων ατόμων που δεν έχουν καμμία ενοχή για να ζητήσουν συγγνώμη…

Πηγή: eleftherostypos.gr