Αρχική Eπικαιρότητα Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Μεγαλώνει η αγωνία για τις οικογένειές τους...

Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Μεγαλώνει η αγωνία για τις οικογένειές τους – Οι επόμενες κινήσεις

Έφτασε η τέταρτη μέρα μετά την πύρινη και φονική καταστροφή. Οι ελπίδες για να βρεθούν οι αγνοούμενοι ζωντανοί λιγοστεύουν, αλλά όλοι οι συγγενείς δεν παύουν να παρακαλούν για ένα θαύμα. Ανάμεσα στις δεκάδες οικογένειες, αγωνιούν κι αυτές της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη. Τα αδέρφια του ζευγαριού, ενωμένα αυτές τις δύσκολες ώρες είναι ο Κώστας Τουρναβίτης και η αδερφή της ηθοποιού, Τ. Σπηλιώτη.

Το απόγευμα της Πέμπτης είδαμε τον Κώστα Τουρναβίτη να βουτά οn camera, στην παραλία που βρέθηκε ζωντανός ο σκύλος της ηθοποιού, ψάχνοντας για οποιοδήποτε σημάδι των δικών του ανθρώπων. Αυτό που εξηγεί στο TLIFE, είναι ότι πλέον αποκλείει ο ίδιος το ενδεχόμενο να βρίσκεται κάποιος σε ακτίνα των 500 μέτρων της συγκεκριμένης περιοχής, αφού έψαξε και μόνος του. Το πρωινό της Παρασκευής θα βρεθεί ο ίδιος με δική του βάρκα για να ψάξει την ευρύτερη περιοχή και μάλιστα θα συνεχίσει να ψάχνει και το λιμενικό. «Αναμένονται να βγουν πτώματα στην επιφάνεια… Από την τρίτη μέρα και μετά το νερό βγάζει στην επιφάνεια ένα ανθρώπινο σώμα… Έχουμε να δούμε πολλά», εξηγεί χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Με την ταύτιση του DNA δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για την ώρα, ούτε για τη Χρύσα Σπηλιώτη, ούτε για τον Δημήτρη Τουρναβίτη. Τα αυτοκίνητα του ζευγαριού, βρέθηκαν στο κτήμα Φράγκου, που βρέθηκαν και οι 26 απανθρακωμένοι άνθρωποι και μάλιστα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που βρίσκεται στο κτήμα και που άνοιξε τις πόρτες να κατέβουν οι πρώτοι 26 στην παραλία από τα σκαλιά, δήλωσε νωρίτερα πως η ηθοποιός βρισκόταν ανάμεσά τους, αλλά είχε χάσει τα ίχνη του συζύγου της και γύρισε πίσω να τον ψάξει. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα χάθηκε…

Τα αυτοκίνητα του ζευγαριού

Προηγούμενο άρθροΜάτι: Φωτογράφος αποκάλυψε τα στενά δρομάκια που δεν βρήκαν οι κάτοικοι
Επόμενο άρθροΚαταβάλλεται σήμερα το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης