Αρχική Eπικαιρότητα Ανείπωτη τραγωδία: Παιδί πυροσβέστη το μόλις 6 μηνών βρέφος που «χάθηκε» στις...

Ανείπωτη τραγωδία: Παιδί πυροσβέστη το μόλις 6 μηνών βρέφος που «χάθηκε» στις φλόγες (Βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ιστορίες που έρχονται στο φως, από τη φονική πυρκαγιά της ανατολικής Αττικής, που άφησε πίσω της 84 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και πολλούς αγνοούμενους.

Η αποκάλυψη ότι το πρώτο θύμα της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε σε Μάτι, Ραφήνα και Νέο Βουτζά, ένα μόλις 6 μηνών βρέφος, ήταν παιδί πυροσβέστη, ο οποίος επιχειρούσε εκείνες τις ώρες στα πύρινα μέτωπα, συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής (27/07).

Παράλληλα, η μητέρα του βρέφους δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, καθώς μαζί με το παιδί της εντοπίστηκαν στη θάλασσα περίπου πέντε ώρες αφότου η πυρκαγιά έφτασε στο Μάτι.

Η φρίκη όμως δεν σταματά εδώ. Οι γονείς του βρέφους ήταν συγγενείς της τραγικής οικογένειας Φύτρου, η οποία ξεκληρίστηκε. Πρόκειται για την 13χρονη Εβίτα Φύτρου που βρήκε τον θάνατο όταν πήδηξε από γκρεμό για να σωθεί από τις φλόγες, ενώ ο 11χρονος αδερφός της Αντρέας και ο πατέρας της Γρηγόρης Φύτρος βρέθηκαν απανθρακωμένοι.

Πηγή: newsbomb.gr