Αρχική Eπικαιρότητα Στον εισαγγελέα η γυναίκα που χαράκωνε μωρά στα νότια προάστια

Στον εισαγγελέα η γυναίκα που χαράκωνε μωρά στα νότια προάστια

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η 55χρονη γυναίκα που φέρεται να χαράκωσε τρία μωρά στο πόδι, την ώρα που αυτά ήταν στην αγκαλιά της μητέρας τους, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Η γυναίκα αρχικά προσήχθη, αργά χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ αναγνωρίστηκε από τις μητέρες που επιτέθηκε στο παιδί τους.

Η ίδια δεν έχει ομολογήσει ότι χαράκωνε τα μωρά, αλλά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα γρατζούναγε με τα νύχια της και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου μια μαυροφορεμένη γυναίκα, χωρίς να γίνει αντιληπτή, χαράκωσε με αιχμηρό αντικείμενο τα χέρια και τα πόδια ενός μωρού μόλις λίγων μηνών.

Η μητέρα του έντρομη είδε τις χαρακιές και ειδοποίησε την αστυνομία. Παρόμοιες καταγγελίες έγιναν αργότερα και από άλλες δύο μητέρες και ανάλογες επιθέσεις από μια μαυροφορεμένη επίσης γυναίκα σε μεγάλο κατάστημα στον Άλιμο.