Αρχική Eπικαιρότητα Μπακογιάννης για υποψηφιότητα στο δήμο Αθηναίων: Το σκέφτομαι

Μπακογιάννης για υποψηφιότητα στο δήμο Αθηναίων: Το σκέφτομαι

«Το σκέφτομαι». Αυτή ήταν η απάντηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, σε ερώτηση για το εάν ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε ότι θα πάρει την απόφαση τη σωστή στιγμή, διευκρίνισε πάντως ότι έχει ακόμα δουλειά να κάνει στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

«Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι συζητάνε το όνομα μου για το δήμο Αθηναίων, δεν σας κρύβω ότι είναι τιμή αυτό, το σκέφτομαι, δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι όμως ξέρω πάρα πολύ καλά πως η Αθήνα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση και αυτή είναι μια απόφαση την οποία θα την πάρω τη σωστή στιγμή και προφανώς θα την ανακοινώσω. Μέχρι τότε όμως θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω που είναι η δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα Παραπολιτικά.

Σε ό,τι αφορά την κομματική σκέπη που μπορεί να έχει ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για τον δήμο της πρωτεύουσας απάντησε ότι «ο καθένας μας έχει ένα στίγμα πάντα επιζητώ τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία. Πάντα προσπαθώ να χτίζω ομάδες οι οποίες να υπερβαίνουν κόμματα και ιδεολογίες. Ομάδες οι οποίες να απευθύνονται σε όλο τον κόσμο και πάντα δίνω μια μάχη να κρατάμε τα κόμματα μακριά από την αυτοδιοίκηση. Ο καθένας μας είναι αυτό που είναι, δεν έχει κανένα νόημα να κρυβόμαστε και αυτά τα λέω με τη γνώση του πως έχω πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι της άποψης ότι μπορεί στις εθνικές εκλογές να ψηφίζουμε διαφορετικά, αλλά μπορούμε κάλλιστα στις αυτοδιοικητικές εκλογές να είμαστε μπετόν και αυτό είναι και η μαγεία της αυτοδιοίκησης. Δεν εκλέγει κανείς κομματάρχη, περιφερειάρχη και δήμαρχο εκλέγει και θα πρέπει αυτό να το θυμόμαστε πάρα πολύ καλά και να μη παρασυρόμαστε».

Ο κ. Μπακογιάννης σχολίασε δε με τη φράση «όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίσουν» και τις αιχμές που διατύπωσε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος είχε κάνει λόγο για υποψηφιότητες με βάση το κληρονομικό δικαίωμα.

«Δε με αφορούν καθόλου αυτά που λέει ο κ. Πατούλης. Γιατί πρέπει σώνει και καλά εγώ να αναγνωρίσουν τον εαυτό μου σε αυτά που λέει; Ο Γιώργος είναι φίλος μου, λέει αυτά που λέει, καλά κάνει και τα λέει, στην δημοκρατία ζούμε, όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίσουν τι άλλο να πω εγώ» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθροΔείτε την ειδική κατασκευή που είχε κρύψει τους αλλοδαπούς μέσα σε … καρπούζια στο λιμάνι της Πάτρας
Επόμενο άρθροΗλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία πλέον