Αρχική Ν. Αργολίδος Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας:Πριν το δημοσίευμα είχαν κινηθεί οι προβλεπόμενες από το νόμο...

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας:Πριν το δημοσίευμα είχαν κινηθεί οι προβλεπόμενες από το νόμο υπηρεσιακές διαδικασίες

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανάρτηση δημοσιεύματος σύμφωνα με το οποίο «ασθενείς έμειναν νηστικοί στο Νοσοκομείο Άργους».

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπήρξε περίπτωση ασθενούς που στερήθηκε έστω και μία μερίδα από το διαιτολόγιό του. Ουδέποτε έμειναν ασθενείς νηστικοί, ουδέποτε υπήρξε σχετική καταγγελία ή το παραμικρό παράπονο από ασθενή, συνοδό, ή συγγενή του.

Προφανώς το δημοσίευμα έχει ως «πηγή» του υπηρεσιακή αναφορά, που έχει γίνει από εργαζόμενο του τμήματος σίτισης και αφορά άλλο εργαζόμενο. Μόνο οι θιασώτες της υποκινούμενης και παραπλανητικής προπαγάνδας θα βάφτιζαν «τσιμπούσι» και θα αναδείκνυαν ως μείζον θέμα τα «τέσσερα μπιφτέκια», για τα οποία κάνει λόγο η αναφορά και τα οποία, επαναλαμβάνουμε, δεν άφησαν νηστικό κανέναν ασθενή.

Σας ενημερώνουμε ότι ήδη, πριν το δημοσίευμα, είχαν κινηθεί, οι προβλεπόμενες από το νόμο υπηρεσιακές διαδικασίες διερεύνησης των πραγματικών γεγονότων.

Η κοινωνία της Αργολίδας κατανοεί ότι το ψευδές, δυσφημιστικό και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα πλήττει βάναυσα την πραγματική εικόνα του Νοσοκομείου, την προσπάθεια βελτίωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες καθώς και το κύρος του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.

Άργος 19-7-2018
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Αργολίδας

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΠυροσβέστης έσωσε 3χρονο στην Κυπαρισσία
Επόμενο άρθροΠάτρα: Την έκλεψαν έξω από την τράπεζα – Κυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για τους δράστες