Αρχική Ν. Κορινθίας Α. Πνευματικός: Τι είπε σήμερα για Δημοτική αγορά, για την συμπεριφορά πρώην...

Α. Πνευματικός: Τι είπε σήμερα για Δημοτική αγορά, για την συμπεριφορά πρώην δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, αλλά και για έργα (Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός.

Αναφέρθηκε σε έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, αλλά και σε έργα τα οποία είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε αναφορά για την ανάπλαση της πλατείας στα Περιβολάκια, για τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα της οδοποιίας, αλλά και στην υλοποίηση εργοστασίου για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και στο ζήτημα της Δημοτικής Αγοράς που απασχόλησε πολύ. Πάνω στο ζήτημα της Δημοτικής Αγοράς ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, έκανε λόγο για την ‘νέα πλειοψηφία’, όπως αυτοαποκαλέστηκε από τους Νανόπουλο, Σταυρέλη και Χασικίδη, τονίζοντας ότι το μόνο που κατάφερε αυτή η ‘νέα πλειοψηφία’ με την χθεσινή της πρόταση, είναι να σταματήσει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για μία νέα Δημοτική Αγορά, αλλά και να σταματήσει την δημοπρασία της 25ης Ιουλίου για ανεύρεση επενδυτή.

Τέλος, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα το οποίο τέθηκε και στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, και δεν είναι άλλο από την φύλαξη δημοτικών κτηρίων στην περιοχή των Εξαμιλίων, τονίζοντας ότι η Αστυνόμευση είναι ζήτημα της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι μίας Δημοτικής Αρχής. Ωστόσο, ζήτησε επικουρικά να σταθούν στο πλευρό της Αστυνομίας με την προσπάθεια άμεσης στελέχωσης, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έχουν κάνει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές λόγω κρίσης όπου η εγκληματικότητα αυξάνεται και η στελέχωση της Αστυνομίας υστερεί.

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί: