Αρχική Ν. Μεσσηνίας “Χένσελ και Γκρέτελ” από την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Κάστρο Καλαμάτας

“Χένσελ και Γκρέτελ” από την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Κάστρο Καλαμάτας

Η παράσταση “Χένσελ και Γκρέτελ”, που αποθεώθηκε από μικρούς και μεγάλους τον χειμώνα περιοδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και έρχεται στην Καλαμάτα την Τετάρτη 1η Αυγούστου στο Κάστρο.

Υπόθεση: Τα πολύ παλιά χρόνια τότε που υπήρχαν ακόμη στον κόσμο μάγισσες κακές και νεράιδες καλές, ζούσαν βαθιά μέσα στο δάσος σ’ ένα φτωχικό μα πολύ χαριτωμένο σπιτάκι ο μικρός Χένσελ και η μικρή Γκρέτελ. Τα δυο παιδιά ζούσαν με τον πατέρα τους, τον κυρ Πέτρο τον σκουπά, και την μητέρα τους, την καλή αλλά πολύ φωνακλού γυναίκα του. Οι καημένοι ήταν πολύ φτωχοί. Αυτό και άλλα πολλά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσσουν μικροί και μεγάλοι σε όλη την Ελλάδα, σε μια παράσταση, γεμάτη χρώματα και φως, με έξυπνους διαλόγους γεμάτους χιούμορ, πλημμυρισμένη από υπέροχες μελωδίες και τραγούδια, με διαλεχτούς ηθοποιούς – τραγουδιστές, χορογραφημένη στην λεπτομέρεια και όπως πάντα, με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, που είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει τους θεατές σε ονειρεμένους κόσμους.

Οι συντελεστές είναι οι: κείμενο – σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη, σκηνικά – κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή, κίνηση, χορός: Πέτρος Γάλλιας, μουσική επεξεργασία: Αντώνης Δελαπόρτας, στίχοι, μουσική επιλογή: Ανδρέας Κουλουμπής, μουσική διδασκαλία: Λαρίσα Ερεμέγιεβα, βοηθός σκηνοθέτη: Αντώνης Παπαδάκης, βοηθός ενδυματολόγου: Ερρικα Αλαμάνου, υπεύθυνη γραφείου παραγωγής: Κατερίνα Μπανασάκη, φωτογράφηση: Νεκτάριος Κουρής. Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητική σειρά): Αθηνά Δημητρακοπούλου, Ελένη Ζιώγα, Εστέλλα Κοπάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Αλέξανδρος Μαράκης – Μπούρκας, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, Ελενα Μιχαλάκη, Νικόλας Παπακωνσταντίνου.

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Προπώληση: viva.gr.