Αρχική Ν. Κορινθίας H Eκθεση ” Πελοπόννησος EXPO” θα πραγματοποιηθεί σε κοντινό από την Κορινθία...

H Eκθεση ” Πελοπόννησος EXPO” θα πραγματοποιηθεί σε κοντινό από την Κορινθία νομό

Είναι γεγονός και συζητιέται έντονα τις τελευταίες μέρες για το αν θα πραγματοποιηθεί η έκθεση “Πελοπόννησος EXPO”.  Η Κορινθία και το Επιμελητήριό της θα πραγματοποιήσουν το “event” να το πω, το “τεντοπανηγύρι” να το πω, το “θέλουμε κι εμείς κάτι να δείξουμε” να το πω που το βαφτίσανε “Πελοπόννησος 2018”

Στο λιμάνι της Κορίνθου θα απλώσουμε ατελείωτα μέτρα τέντας, θα χορέψουμε ινδιάνικους χορούς αντίστροφα για να μην βρέξει και μπάζει από τα κενά, μετά θα τα χωρίσουμε και θα περιμένουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που θα αφήσουν στην πόλη πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για τα όμορφά μας μάτια αφού πρώτα έχουν περιηγηθεί κάτω από τις τέντες.

Ολα αυτά τα περιμένουμε τον Σεπτέμβριο με την ίδια αγωνία που περιμένουμε τον Τσίπρα στην ΔΕΘ να κάνει εξαγγελίες για αυξήσεις μισθών και συντάξεων.

Και μετά από όλα αυτά θα έρθει η διοργάνωση της πραγματικής “Πελοπόννησος EXPO”, κάπου μέσα στην Ανοιξη του 2019, σε κοντινό  με την Κορινθία νομό, σε στεγασμένο χώρο, με όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που είναι οι απαραίτητα νόμιμες για την διοργάνωση Πελοποννησιακής Εκθεσης. Που θα συμμετέχουν όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου αλλά και επιχειρήσεις από όλη την Περιφέρεια.