Αρχική Περ. Πελοποννήσου Χαρίστε ένα χειροκρότημα στα παιδιά, για αυτά είναι η σημαντικότερη επιβράβευση…. Μην...

Χαρίστε ένα χειροκρότημα στα παιδιά, για αυτά είναι η σημαντικότερη επιβράβευση…. Μην τσιγκουνεύεστε !!!

Πολιτιστικό καλοκαίρι σε όλους τους Δήμους της Πελοποννήσου με χορευτικά, χορωδίες, θεατρικά σε καθημερινή βάση. Μία σκηνή, δύο προβολείς, ένα μικρόφωνο, λίγες πλαστικές καρέκλες και είμαστε έτοιμοι. Παιδιά κατά πλειοψηφία κάθε ηλικίας που για μία ολόκληρη χρονιά κόπιασαν, αφιέρωσαν το παιχνίδι τους να πηγαίνουν σε πρόβες που γίνονται ακόμη περισσότερες όσο πλησιάζουν οι παραστάσεις.

Και πάλι να το πούμε, και πάλι να το χορέψουμε, τι και αν έχει ζέστη, τι και αν άλλα συνομίληκά τους τρέχουν τώρα σε μια παραλία. Αυτά τα παιδιά ανήκουν σε ομάδες που παρουσιάζουν θέαμα για να ευχαριστηθούμε και εμείς και αυτά.

Αυτά τα παιδιά μπήκαν σε αυτές τις ομάδες για να κοινωνικοποιηθούν, για να κάνουν παρέες, για να αναδείξουν το όποιο ταλέντο τους που ακόμη και στην περίπτωση που δεν υπάρχει αξίζουν το χειροκρότημα για όλη τους την προσπάθεια.

Ναι κυρία στην μπροστινή καρέκλα που θέλεις να γίνεις βουλευτίνα και πρέπει να εντείνεις τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και πας όπου σε καλούν αλλά βαριέσαι θανάσιμα. Χειροκρότησε τα παιδιά, σκέψου πως μπορεί πάνω στην σκηνή να ήταν το δικό σου, πόση ανάγκη θα το είχε.

Και σε σένα στην δεύτερη θέση μιλάω που ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα να παίξει κιθάρα ο γιος σου για τον οποίο έχεις έρθει και αγανακτείς που χορεύουν τόση ώρα το προηγούμενο από εκείνον συγκρότημα.

Χειροκροτήστε και επιβραβεύστε τα παιδιά, δώστε τους το κίνητρο να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον πολιτισμό και την παράδοση. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά η κοινωνία.

Τσάμπα είναι όπως το χαμόγελο !!!