Αρχική Ν. Αργολίδος Σοβαρός τραυματισμός του δρομέα Τανούς Αμπντάλα – Εκκληση για βοήθεια

Σοβαρός τραυματισμός του δρομέα Τανούς Αμπντάλα – Εκκληση για βοήθεια

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη ο Τανούς Αμπντάλα. Ο 43χρονος Σύριος δρομέας βρισκόταν κάτω από αυτοκίνητο για μία επισκευή. Ο γρύλλος υποχώρησε και το όχημα τον πλάκωσε. Εσπασαν η κλείδα και οι υψηλά ευρισκόμενες πλευρές του θώρακος. Το ατυχές γεγονός συνέβη μετά το Πάσχα. 

Από τότε ο συμπαθέστατος Τανούς ταλαιπωρείται…Εχει επισκεφθεί ένα αριθμό γιατρών, στα δύο νοσοκομεία της Αργολίδας (Ναυπλίου και Αργους), στο ΚΑΤ, ιδιώτες, κλπ. Ολοι καταλήγουν ότι χρήζει αποκατάστασης με χειρουργική επέμβαση και μοσχεύματα αλλά την κρίνουν ως μία επικίνδυνη για τη ζωή του διαδικασία.

Τα σπασμένα οστά έχουν εισέλθει στο χώρο του πνεύμονα…Γι΄αυτό απαιτείται πολύ λεπτή και εξειδικευμένη επέμβαση. Οι γιατροί αδυνατούν να εγγυηθούν επιτυχία. Γι ΄αυτό ο Τανούς χρειάζεται βοήθεια… Σε πρώτη φάση ιατρική ώστε να πραγματοποιηθεί η δύσκολη επέμβαση και να ακολουθήσει η αποθεραπεία.Εχει επίσης μεγάλη οικονομική ανάγκη γιατί ένεκα της κατάστασής του αδυνατεί να εργαστεί (αγροτικές δουλειές). Το τηλέφωνό του για άμεση προσωπική επικοινωνία είναι 6945483506. Μιλά πολύ καλά Ελληνικά. Βρίσκεται 15 ολόκληρα χρόνια στην Ελλάδα. Κατοικεί σε ένα χωριό του Ναυπλίου και ανήκει στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας.

Στη φωτό εικονίζεται στον τελευταίο αγώνα του πριν τραυματιστεί, στη νίκη του στο δρόμο της Τενέας στη διαδρομή από το Χιλιομόδι έως τη μονή Φανερωμένης στις 13 Απριλίου. Μαζί του στο βάθρο ο Παύλος Τζαναβάρας με τον Λεωνίδα Θεοφυλακτόπουλο. Κάτω από αυτό ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, η Γιώτα Πιπίνη, κ.α.

argolikeseidhseis.gr