Αρχική Eπικαιρότητα Έκλεισε το deal του αιώνα στην Καλαμάτα: Στην Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Έκλεισε το deal του αιώνα στην Καλαμάτα: Στην Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ισπανία θεωρούν πια θέμα ωρών την μετακόμιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους.

Στην Ισπανία το έχουν πάρει πια απόφαση ότι μετά από 9 χρόνια μπαίνουν τίτλοι τέλους στην σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που είναι πια πολύ πιθανό να ανακοινωθεί επίσημα ακόμα και σήμερα Τρίτη!

Η Ρεάλ μάλιστα έσπευσε και να τον αποχαιρετήσει, κάτι που ουσιαστικά επισημοποιεί ένα από τα σημαντικότερα deals στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Τόσο από την πλευρά της «βασίλισσας» όπως και από αυτή της «Μεγάλης Κυρίας» εκφράζεται πλέον η σιγουριά ότι η μεγάλη μετακίνηση δεν χαλάει κι αυτό που απομένει είναι μερικές λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του CR7, που αφορούν κυρίως την διαχείριση της προσωπικής του εικόνας, αφού οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα 105 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κριστιάνο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και θα εκτοξεύσει τις ετήσιες απολαβές του στα 30 εκατομμύρια ευρώ (καθαρά), θα πάρει δηλαδή αύξηση 35% από αυτά που εισέπραττε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Μουντιάλ, αλλά μας δείχνει πως έχει βρει καλύτερα πράγματα να κάνει.

Πρώτον ετοιμάζει την μεταπήδησή του στην Γιουβέντους και δεύτερον βρίσκεται στην Ελλάδα. Μπορεί να μην είναι στην αγαπημένη του Μύκονο, αλλά σε ένα εξίσου πανέμορφο ελληνικό τοπίο την Μεσσηνία, όπου με την οικογένειά του απολαμβάνει χλιδάτες στιγμές χαλάρωσης.

Στην Καλαμάτα κλείνει το deal με την Γιούβε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι ταξιδεύει στην Καλαμάτα!

Όπως υποστηρίζει ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Τανκρέντι Παλμέρι, ο ιδιοκτήτης της «Γηραιάς Κυρίας», Τανκρέντι Παλμέρι ταξίδεψε εσπευσμένως από το αεροδρόμιο της Πίζα με προορισμό την Καλαμάτα προκειμένου να γίνει το τελικό ραντεβού με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να απασφαλίσει την μεταγραφική βόμβα της χρονιάς με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος κατέκτησε ό,τι υπάρχει στην Ευρώπη με την Ρεάλ Μαδρίτης…

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μάλιστα παραθέτει αποκλειστικές φωτογραφίες του Ανιέλι λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος του.

Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να καλύψει την ρήτρα ύψους 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.