Αρχική Ν. Κορινθίας Eπιμελητήριο Κορινθίας- Πελοπόννησος EXPO ……….. σημειώσατε 2

Eπιμελητήριο Κορινθίας- Πελοπόννησος EXPO ……….. σημειώσατε 2

Ολο και δείχνει να απομακρύνεται η Πελοπόννησος EXPO από το λιμάνι της Κορίνθου πριν ακόμη προλάβει να στήσει την πρώτη τέντα. Οπως έχουμε επανειλλημένα αναφέρει πρόκειται για ένα θεσμό όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με επιτυχία από την Τρίπολη και συνεχίστηκε πέρισυ στο Αργος προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου και δεκάδες εκθέτες.

Η φιλόδοξη νέα Διοικούσα Αρχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας θέλησε φέτος να πραγματοποιήσει το απραγματοποίητο και να στήσει μία έκθεση 9.000 τμ στο λιμάνι της Κορίνθου. Ομως οι νόμοι είναι σαφείς αλλά σαφέστερες και οι οδήγίες των υπολοίπων επτά Προέδρων των Επιμελητηρίων.

Κάπως έτσι αργά και νωχελικά φτάσαμε στην προηγούμενη εβδομάδα που φιλόδοξο σάιτ έγραφε χωρίς να το διασταυρώσει πως έρχονται στην πόλη οι επτά Προεδροι των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου για να κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο. Οι δικές μας πληροφορίες έλεγαν πως δεν υπήρχε λόγος να έρθουν και δεν θα έρθουν ωστόσο επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται περιμέναμε υπομονετικά να τους αντικρύσουμε σε μία φωτογραφία έστω, αφού πρόσκληση προς τα ΜΜΕ δεν στάλθηκε ποτέ.

Αντί αυτού είδαμε ανηρτημένη μία φωτογραφία ανάμεσα σε άλλες του Προέδρου κ.Πιτσάκη ….

Φωτογραφία του χρήστη Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Φωτογραφία του χρήστη Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Ακριβώς κάτω από αυτές τις φωτογραφίες υπήρχε το εξής κείμενο :

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 6.07.2018 συνάντηση εργασίας με στελέχη του Επιμελητηρίου Κορίνθου καθώς και της Αναπτυξιακής του, στα πλαίσια της διοργάνωσης και συμμετοχής του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στην έκθεση “Πελοπόννησος EXPO” και ωρίμανσης του εταιρικού σχήματος για το project «Nikolaos Route – La Via Nicolaiana – Ευρωπαϊκή Διαδρομή Άγιος Νικόλαος των Μύρων».

H αφίσσα λέει Πελοπόννησος 2018 και το κείμενο Πελοπόννησος EXPO …….. !!!!!

Και για να μην κάνουμε τις Πυθίες για το τι προσπαθεί να μας πει ο ποιητής αναρωτιόμαστε :

  1. Αντί Πελοπόννησος EXPO θα διοργανωθεί Πελοπόννησος 2018 ;
  2. Συμφώνησαν οι υπόλοιποι Προεδροι των 7 Επιμελητηρίων ; Και αν ναι θα συμμετέχουνν;
  3. Με τι κριτήρια γίνεται;
  4. Πόσο θα κοστοίσει στους εμπόρους το τμ;
  5. Και τέλος, μήπως πρέπει να κάνετε μία συνέντευξη τύπου για να ενημερώσετε τους Κορίνθιους;