Αρχική Eπικαιρότητα Ο μεγάλος νικητής του Μουντιάλ; τα παιδάκια στην Ταϋλάνδη

Ο μεγάλος νικητής του Μουντιάλ; τα παιδάκια στην Ταϋλάνδη

Γράφει η Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου – Δημοσιογράφος SUPER TV

Η ζωγραφική είναι ένας βουβός τρόπος έκφρασης που μιλάει με εικόνες. Έτσι ένας σκιτσογράφος αποτύπωσε σε μια εικόνα τα δύο πιο συγκλονιστικά γεγονότα που απασχολούν τον πλανήτη μας για το Καλοκαίρι του 2018.

Από τη μια πλευρά άνδρες, γυναίκες και παιδιά πανηγυρίζουν και ζητοκραυγάζουν για το μουντιάλ, κλάματα χαράς για τη νίκη της ομάδας είτε και την ήττα της, χρώματα σε κάθε γωνία της Ρωσίας από κάθε λογής εθνικότητα.

Στον αντίποδα, τα παιδάκια στην Ταϋλάνδη, που έχουν συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Το θρίλερ του εγκλωβισμού τους έχει προκαλέσει αγωνία μέχρι και στους ποδοσφαιρόφιλους του Μουντιαλ.

Ένας ταλαντούχος σκιτσογράφος απέδωσε τις δύο αυτές καταστάσεις σε μια εικόνα, σκιαγράφησε εναν δύτη να δίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα εγκλωβισμένα παιδάκια.

Γιατί όποια ομάδα και να υποστηρίζει κανείς στο Μουντιάλ ένα είναι το σίγουρο, είναι θερμός υποστηρικτής της διάσωσης αυτών των παιδιών και οι μεγαλύτεροι αγωνιστές για φέτος είναι αυτά τα παιδιά που έδειξαν τόλμη, θάρρος και πίστη, όπως ένας καλός αθλητης!