Αρχική Ν. Κορινθίας ΣΟΚ : Πολλά ….. υποσχόμενος και φιλόδοξος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τρώει το...

ΣΟΚ : Πολλά ….. υποσχόμενος και φιλόδοξος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τρώει το φαγητό των άπορων !!!

Ως γνωστόν η Μητρόπολη Κορίνθου κάνει ένα πραγματικά τεράστιο φιλανθρωπικό έργο μέσα στο οποίο είναι και οι χιλιάδες μερίδες φαγητό καθημερινά. Φυσικά σε τόσο πολύ κόσμο δεν μπορεί να υπάρχει έλεγχος απορίας, όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο φιλότιμο των Κορινθίων πως εάν δεν έχει κάποιος ανάγκη δεν θα πάει να πάρει φαγητό πο προορίζεται για άπορες οικογένειες και ακόμη περισσότερο για παιδιά.

Κι όμως γνωστός φιλόδοξος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από νέα παράταξη πάει κάθε μέρα με πρόσχημα ότι έχει γείτονες άπορους και παίρνει 20 !!!!!  μερίδες φαγητό. Κάποιοι παραξενεύτηκαν μετά από λίγο καιρό και παρακολούθησαν τον υποψήφιο ( που κάποτε έταζε στα σπίτια που έμπαινε ακόμη και γάμο για να τον ψηφίσουν οι οικογένειες) και είδαν προς έκπληξή του πως κατευθυνόταν στο σπίτι του και μάλιστα δεν έβγαινε μέχρι αργά που χρειαζόταν για βόλτα ή για δουλειά. Και μαντέψτε ……  Χωρίς τις 20 μερίδες !!!

 

Προηγούμενο άρθροΓνωστή Κορίνθια ανανέωσε τις πολυθρόνες του μπαλκονιού της από την παραλιακή καφετέρια της γειτονιάς της…!!!
Επόμενο άρθροΣτη δημοσιότητα τα στοιχεία του 31χρονου Κορίνθιου που λήστευε πεζούς και σπίτια στην Αθήνα