Αρχική Eπικαιρότητα Yποστηρίζει ότι ταξίδεψε στο μέλλον αποκάλυψε video από το 2120

Yποστηρίζει ότι ταξίδεψε στο μέλλον αποκάλυψε video από το 2120

O Nόα μάλιστα μας έδωσε και πληροφορίες για τις εκλογές στις ΗΠΑ το 2020, τον μεγάλο πόλεμο, αλλά και το πως θα είναι ο κόσμος.

Ο τύπος που υποστηρίζει οτι κατάφερε να ταξιδέψει στο χρόνο και να ζήσει το πως θα είναι ο κόσμος το 2012 ξαναχτύπησε, με ένα video διάρκειας 16 λεπτών, στο οποίο προσπαθεί να μας πείσει οτι η όλη του εμπειρία είναι πραγματική και όχι προϊόν φαντασίας…

Ο Νόα λοιπόν μέσω του… διαγγέλματός του, επιμένει πως έχει μάθει πολλά και πως έχει πολλές πληροφορίες γραμμένες για το μέλλον, της οποίας θα μας τις αποκαλύψει όταν τις βρει.

Μέχρι τότε όμως, μας δίνει μία μικρή γεύση, λέγοντας: «Σίγουρα θα έχετε ακούσει οτι η Βόρεια και η Νότια Κορέα φτιάχνουν μία συμμαχία. Στο μέλλον όμως, η κόντρα τους θα αναζωπυρωθεί και θα είναι η αιτία για τον επόμενο πόλεμο, ο οποίος δεν θα είναι παγκόσμιος. Θα συμμετέχουν όμως αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ».

Στη συνέχεια μάλιστα παρουσιάζει και ένα video στο κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο φαίνονται διάφορα αντικείμενα να πετάνε, ενώ το κόκκινο στον ουρανό εξηγεί πως είναι η μόλυνση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Τέλος, μας ενημερώνει πως στις εκλογές των ΗΠΑ το 2020, ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί.

Προηγούμενο άρθροΚατασχέθηκαν 2,8 τόνοι ντομάτας
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη ο πλοίαρχος του «Sea Jet II» γιατί δεν περίμενε για να παραλάβει ασθενή