Αρχική Eπικαιρότητα Έκλειψη στον Καρκίνο: Σβήσιμο του παρελθόντος – Ξαναγράφεται η ιστορία

Έκλειψη στον Καρκίνο: Σβήσιμο του παρελθόντος – Ξαναγράφεται η ιστορία

Στις 13 Ιουλίου κορυφώνεται η επιρροή της πρώτης έκλειψης της περιόδου, μια πολύ ισχυρή ηλιακή έκλειψη, καθώς γίνεται ακριβώς απέναντι απ’ τον καταστροφικό αλλά κατόπιν μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Έτσι ο καθένας μας βιώνει σημαντικές κρίσεις και μεταμορφώσεις, ενώ κλείνουν κεφάλαια στη ζωή μας. Μια πραγματικά “ηφαιστειακή” έκλειψη.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του παρελθόντος, και αυτή η Πλουτωνική έκλειψη έρχεται να σβήσει ένα κομμάτι του παρελθόντος μας, ατομικά και συλλογικά ή εθνικά. Το παρελθόν άλλωστε είναι μια δυναμική κατάσταση, που μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με τις αλλαγές στην συνειδητότητα – μια καινούργια κατανόηση μεταμορφώνει ή απελευθερώνει το παρελθόν μας. Έτσι αυτήν την εποχή με την καθαρτική έκλειψη, σκοτώνεται κομμάτι της ιστορίας μας – ξαναγράφεται η ιστορία.

Έντονο θα είναι το αίσθημα της απόγνωσης – ο Πλούτωνας μάς διδάσκει ότι όσο πιο απομακρυσμένοι είμαστε από το Θείο Θέλημα και από τον Σκοπό της ζωής, τόσο πιο αδύναμοι και απεγνωσμένοι θα νιώθουμε. Ο Πλούτωνας δεν ανέχεται την επιφανειακότητα. Η έκλειψη αυτή λοιπόν μάς καλεί να συντονιστούμε με τον Σκοπό και το Θείο Θέλημα, να αφουγκραστούμε το μέσα μας. Δεν λείπει και το αίσθημα ματαιότητας με αυτή την έκλειψη, μέχρι ακριβώς να συντονιστούμε με τον Σκοπό.

Άμεσα θα επηρεαστούν όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα του Καρκίνου, Αιγόκερω, Ζυγού και Κριού, ειδικά τα “φώτα”, Ήλιο και Σελήνη, οπότε και αναμένονται σημαντικές κρίσεις και αλλαγές στη ζωή τους. Ωστόσο όλοι βιώνουμε μια μεταμόρφωση, καθώς σε όλους μας πέφτει κάπου στο προσωπικό ωροσκόπιο η έκλειψη αυτή. Γι’ αυτό αξίζει να μελετηθεί η επιρροή αυτής της έκλειψης αλλά και των επόμενων, σε συνεργασία με έναν έμπειρο αστρολόγο που θα εξηγήσει το πώς επηρεάζεται ο χάρτης μας.

Σε γενικές γραμμές τα ζώδια θα επηρεαστούν ως εξής:

Κριός

Βαθιές ψυχολογικές αλλαγές, κάθαρση του παρελθόντος, κρίσεις στην οικογένεια, με τον πατέρα και σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων. Το συναίσθημα πρέπει να βαθύνει.

Ταύρος

Κρίσεις στην επικοινωνία ή μέσα από θέματα μετακινήσεων και προσαρμογής σε νέες συνθήκες. Κρίσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Η σκέψη πρέπει να βαθύνει, το ίδιο και ο τρόπος επικοινωνίας.

Δίδυμοι

Κρίσεις οικονομικές, αξιών και αυτοεκτίμησης. Οι αξίες σας, αυτό που εκτιμάτε, πρέπει να βαθύνουν. Μεγάλη ανασφάλεια – βρείτε βαθύτερες σταθερές στη ζωή σας.

Καρκίνος

Μεγάλες προσωπικές κρίσεις – καλείστε να μεταμορφωθείτε, να κάνετε ένα νέο αυθεντικό ξεκίνημα στη ζωή σας. Μια πολύ σπουδαία έκλειψη, που δίνει νέα κατεύθυνση και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.

Λέων

Εποχή που τελειώνουν πράγματα και κλείνουν κύκλοι. Πρέπει να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση και απολογισμούς. Βγαίνουν ενοχές και “φαντάσματα” απ’ το υποσυνείδητο. Χρειάζεται πνευματική αντιμετώπιση, πνευματικοποίηση, εξάγνιση, θυσίες, απομόνωση.

Παρθένος

Τα σχέδιά σας για το μέλλον είναι επισφαλή – επανασχεδιασμός. Σημαντικές κρίσεις σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Χρειάζεται βαθιά ιδεολογική αλλαγή, να γίνετε πιο αυθεντικοί στις ιδέες σας.

Ζυγός

Κρίσεις επαγγελματικές, αλλαγή του κοινωνικού σας προφίλ. Καλείστε να οργανώσετε ξανά τη ζωή σας, ίσως απ’ το μηδέν. Χρειάζεται ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Σκορπιός

Αίσθημα ματαιότητας – χρειάζεται βαθύτερη φιλοσόφηση των πραγμάτων και νέο όραμα. Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Μεγάλες αλλαγές ή κρίσεις σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, εξωτερικού.

Τοξότης

Πεθαίνουν πράγματα αυτήν την εποχή, κλείνουν κεφάλαια. Πόσο έχετε τον έλεγχο της ζωής και των παθών σας; Κρίσεις υπαρξιακές, κρίσεις και γύρω από θέματα οικονομικά, κληρονομικά, σεξουαλικά.

Αιγόκερως

Βαθιά μεταμορφωτική έκλειψη, κυρίως μέσω των σχέσεών σας – έρχονται άνθρωποι που σας αλλάζουν τη ζωή. Κρίσεις σε γάμο, σχέσεις, συνεργασίες. Ανάγκη για βαθύτερη συντροφικότητα. Βρείτε καινούργιες ισορροπίες.

Υδροχόος

Πιθανές κρίσεις στο χώρο εργασίας. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που δουλεύετε. Ανάγκη και για αλλαγή των συνηθειών και της διατροφής σας ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας.

Ιχθύες

Κρίσεις δημιουργικότητας κι επιχειρηματικότητας, κρίση μέσα από θέματα παιδιών κι ερωτικών. Η δημιουργικότητά σας πρέπει να βαθύνει. Αλλαγή στον τρόπο διασκέδασης.

 

Καλή μεταμόρφωση σε όλους!

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48