Αρχική Eπικαιρότητα Δώρα Ζέμπερη: Ο αδελφός της 32χρονης δίνει νέα στοιχεία «φωτιά» για τη...

Δώρα Ζέμπερη: Ο αδελφός της 32χρονης δίνει νέα στοιχεία «φωτιά» για τη δολοφονία

Ο αδελφός της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία έπεσε θύμα βίαιης δολοφονίας, προσπαθεί εδώ και εννέα μήνες να συγκεντρώσει στοιχεία για να «λύσει» το παζλ της υπόθεσης.

Στην επανέναρξη της δίκης, στις 12 Ιουλίου, η οικογένειά της αναμένεται να καταθέσει στοιχεία «φωτιά» για τις υποθέσεις που διαχειριζόταν η 32χρονη.

«Εμείς εδώ δεν ζούμε 9 μήνες, περνάμε μαρτύριο. Και μέσα σε αυτό το μαρτύριο έχουμε καταφέρει, να δώσουμε έναν τεράστιο αγώνα, να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία», είπε στο δελτίο του ANT1 ο Γιάννης Ζέμπερης, ο οποίος εργαζόταν μαζί με την αδελφή του και γνώριζε όλες τις υποθέσεις της.

«Είχα καταλάβει ότι υπήρχε πάντα φόβος στην εργασία της. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα λίγες ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι πολύ περίεργα. Μία ημέρα ακριβώς πριν τη δολοφονία μου είχε πει ότι “αν πάθω κάτι, έχω κάποια χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο και έχω και τους κωδικούς του κινητού μου και το Pin των καρτών”. Αυτά δείχνουν κάποιο φόβο. Και να είχε απειληθεί δεν θα το έλεγε, γιατί πάντα κοίταζε να μας προστατέψει», πρόσθεσε ο αδερφός της 32χρονης.

 

Προηγούμενο άρθροΣεισμική δόνηση 4,4R ανοιχτά της Κυλλήνης
Επόμενο άρθροΣύλληψη ανηλίκου για διάρρηξη κατοικίας στο Ξυλόκαστρο