Αρχική Ν. Αχαΐας Συνεχείς ενέργειες του Δήμου Πατρέων για δημιουργία πάρκου στην Πάτρα

Συνεχείς ενέργειες του Δήμου Πατρέων για δημιουργία πάρκου στην Πάτρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του Δήμου Πατρέων για να δημιουργήσει στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, ένα νέο πάρκο έκτασης 15 στρεμμάτων, με φύτευση δένδρων, θάμνων και γκαζόν, εγκατάσταση παιδικής χαράς, λειτουργία γηπέδου μπάσκετ, κ.λπ.

Οι εργασίες διαμόρφωσης έχουν ξεκινήσει από πέρυσι και συνεχίζονται με φύτευση γκαζόν και δέντρων, ενώ τους εργαζόμενους του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη διαμόρφωση του νέου πάρκου με τις δυνάμεις που διαθέτει ο Δήμος, επισημαίνοντας για μια ακόμα φορά «την ανάγκη για μόνιμο προσωπικό, που θα φέρει σε πέρας, όλα όσα σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή, προς όφελος της ζωής και της καθημερινότητας του λαού της πόλης μας».

Ο κ. Πελετίδης τόνισε ότι: «Η Πάτρα έχει πλέον πάρκα για ξεκούραση και αναψυχή, που παλιότερα δεν είχε. Μετά το Νότιο Πάρκο, δημιουργούμε αυτό εδώ, στον Κόκκινο Μύλο, αλλάζοντας την όψη της παραλιακής ζώνης και συνεχίζουμε με το Πλατανόδασος, αλλά και το Ρηγανόκαμπο. Ο Δήμος με τους εργαζομένους του και τον μηχανολογικό του εξοπλισμό, θα συνεχίσει, παρά τα εμπόδια που εξακολουθεί να βάζει το κράτος με πρόστιμα και εντολές διακοπής εργασιών του Δήμου στην παραλιακή ζώνη, τις εργασίες για την διαμόρφωση χώρων αναψυχής που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας».

 

 

Πηγή: korinthostv.gr