Αρχική Ν. Κορινθίας Ν.Ζαχαρόπουλος: “Κατακλύζεται η πλατεία του Κιάτου από αθίγγανους”

Ν.Ζαχαρόπουλος: “Κατακλύζεται η πλατεία του Κιάτου από αθίγγανους”

Ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέσα από ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Κιάτου με τον κατακλυσμό της πλατείας από αθίγγανους.

Οι κάτοικοι της περιοχής γίνονται καθημερινά μάρτυρες σε περιστατικά βίας μεταξύ των αθίγγανων, όντας πλέον αγανακτισμένοι καθώς η κατάσταση αυτή δεν λέει να τελειώσει.

Η ανάρτηση του κ.Ζαχαρόπουλου έχει ως εξής:

“-Η τραγωδία που περνάει τα τελευταία χρόνια η πολύπαθη πλατεία Ελευθερίας Κιάτου και συνολικά όλη η περιοχή, δε λέει να τελειώσει.
-Πρωινές ώρες γίναμε μάρτυρες νέων συμπλοκών αθιγγάνων στη πλατεία Ελευθερίας, με αποτέλεσμα να αγανακτήσουν οι διερχόμενοι πολίτες, οι θαμώνες των καταστημάτων και οι επιχειρηματίες της περιοχής.
-Όπως λέει και ένας πολίτης- κάτοικος περιοχής, «το Κιάτο οι πλατείες και η περιοχή τα τελευταία χρόνια βρομοκρατούνται και αθιγγανοκρατούνται»
-Τα σχόλια, όσον αφορά τον επικεφαλής και συνολικά τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, για τη κατάσταση στη περιοχή του Δήμου και τους «Ευρωπαίους πολίτες» όπως αποκαλούν τους αθιγγάνους, είναι πλέον περιττά”.