Αρχική Ν. Κορινθίας Εκθέτουν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π.Πιτσάκη με αναληθή δημοσιεύματα

Εκθέτουν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π.Πιτσάκη με αναληθή δημοσιεύματα

Για άλλη μια φορά έρχονται στην επιφάνεια αναληθή δημοσιεύματα που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παν.Πιτσάκη εν αγνοία του και χωρίς να περάσουν ούτε 24 ώρες διαψεύδονται. Παίρνοντας την ιστορία από την αρχή, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης αλλά και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας κάνουν έναν αγώνα να πετύχουν να πραγματοποιηθεί Εκθεση στο λιμάνι της Κορίνθου με νόμιμες διαδικασίες. Ο λόγος που δεν μπορεί το Επιμελητήριο να χρησιμοποιήσει τον όρο “Πελοπόννησος EXPO” έχουν αναλυθεί πολλάκις από εμάς :

https://www.peloponnisosnews.gr/2018/07/02/πιτσάκης-ραψωματιώτης-σπηλιωτακάρας/

Πιτσάκης-Ραψωματιώτης-Σπηλιωτακάρας: Μετεξεταστέοι στην ‘Έκθεση Πελοπόννησος EXPO 2018’

 

Καταφεύγουν σε άλλη ονομασία και έρχεται χθεσινό δημοσίευμα να χρησιμοποιεί δηλώσεις του Προέδρου, προφανώς μόνο σε αυτούς αφού ουδέποτε κυκλοφόρησε δελτίου τύπου αλλά δεν έγινε ούτε συνέντευξη τύπου, πως η ονομασία “Πελοπόννησος EXPO” ανήκει στην ανάδοχο εταιρεία Alfa Expo που έχει αναλάβει τις δύο προηγούμενες εκθέσεις κάτι που δεν ισχύει. Και να το γράψουμε άλλη μια φορά μπας και το καταλάβετε. Η ονομασία Πελοπόννησος EXPO ανήκει στα επτά επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Πάμε τώρα στο αποτέλεσμα όλων αυτών που με δημοσιεύματα μαϊμού προσπαθούν να κερδίσουν κλικ και εντυπώσεις. Το αποτέλεσμα είναι να εκθέτουν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη που τουλάχιστον εμείς αλλά και όλα τα μέσα του νομού ουδέποτε τον ακούσαμε να δηλώνει κάτι τέτοιο.

Βέβαια το να εκθέτουν οι συγκεκριμένοι με ψεύδη θεσμικούς είναι μία συνταγή που έχει ξαναχρησιμοποιεί στο πρόσφατο παρελθόν…. Δείτε εδώ πως τα 170 ευρώ τα αυγάτισαν σε 7.000 ευρώ.

https://www.peloponnisosnews.gr/2018/06/20/κ-παρτσινέβελος-οταν-για-λίγα-και-μόνο/

Κ.Παρτσινέβελος : Οταν για λίγα και μόνο κλικ βγάζεις τα 172 ευρώ ότι ήταν 7.000 ευρώ (βίντεο)

 

Σ.Μ.