Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Συνελήφθη 41χρονος για διάπραξη κλοπών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Πάτρα: Συνελήφθη 41χρονος για διάπραξη κλοπών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Ο δράστης διέρρηξε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του ενός. Επιπλέον, σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παλαιότερη υπόθεση κλοπής.

Συνελήφθη, το Σάββατο (30-6-2018) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, ο 41χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς ήχησε το σύστημα συναγερμού του οχήματος.

Άμεσα, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν πέντε ζεύγη αθλητικών υποδημάτων, ένα cd – player , ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου και ένα τάμπλετ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 41χρονος λίγη ώρα πριν την απόπειρα κλοπής είχε διαρρήξει ακόμη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, από το οποίο είχε αφαιρέσει τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.