Αρχική Eπικαιρότητα Με ανανεωμένα θέρετρα υποδέχεται τους επισκέπτες της η Grecotel

Με ανανεωμένα θέρετρα υποδέχεται τους επισκέπτες της η Grecotel

Αέρας ανανέωσης επικρατεί στις ξενοδοχειακές υποδομές της Grecotel, καθώς με σημερινή ανακοίνωσή της παρουσιάζει στο ευρύ κοινό τα ανανεωμένα θέρετρά της, στο πλαίσιο ενός στοχευμένου επενδυτικού πλάνου που υλοποίησε.

Συγκεκριμένα, η Grecotel ολοκλήρωσε στις αρχές του 2018 εκτεταμένες ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις στο Corfu Imperial, το Casa Marron, το Daphnila Bay Dassia, το Rhodos Royal, και το Pella Beach. Από το Ιόνιο μέχρι το Αιγαίο, και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο, η Grecotel ενίσχυσε το σύνολο των υποδομών της, ανανεώνοντας τους εσωτερικούς και τους υπαίθριους χώρους των θερέτρων της και δημιουργώντας ολοκαίνουργιες υποδομές, μεταξύ των οποίων και 40 νέα bars και εστιατόρια.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «με άξονες την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Grecotel αξιοποιεί τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και φέρνει στο προσκήνιο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόπου, συμβάλλοντας στην προβολή της χώρας και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Παρέχοντας ακόμη περισσότερες ανέσεις, ανακαινισμένους χώρους, ανανεωμένα μενού και νέα exclusive προνόμια, η Grecotel είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκεπτών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ