Αρχική Ν. Αρκαδίας Κ. Βλάσης: “Ο Περιφερειάρχης καταρρέει στα μάτια του λαού” (Βίντεο)

Κ. Βλάσης: “Ο Περιφερειάρχης καταρρέει στα μάτια του λαού” (Βίντεο)

Ο Βουλευτής της ΝΔ για την Αρκαδία, Κώστας Βλάσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Super Tv και στον Ευθύμιο Κάππο, μεταξύ άλλων, έκανε αναφορά και στον νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

Ο κ. Βλάσης σχολίασε την στάση του Π. Τατούλη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τατούλης καταρρέει στα μάτια του λαού, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα της θέση του κόμματος απέναντι στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, αλλά και στα κριτήρια με τα οποία θα γίνει η επιλογή υποψηφίου από το κόμμα της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, αναφέροντας ότι η εκλογή του ατόμου θα πρέπει να συνάδει με τις αξίες, τις αρχές και τις αντιλήψεις της ΝΔ.

Ανέφερε μάλιστα, ότι στελέχη και Περιφερειακοί σύμβουλοι του κόμματος, σύντομα θα κλιθούν να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Ερωτηθείς για την ‘επίθεση’ του Π. Τατούλη απέναντι στην δικαιοσύνη και στην απόφασή της να τον κρίνει ένοχο για ρύπανση του περιβάλλοντος και για παράβαση καθηκόντων, με 2ετή φυλάκιση, ο κ. Βλάσης δήλωσε ότι η διάκριση των εξουσιών είναι σαφέστατη και κανείς δεν μπορεί να εναντιώνεται στην δικαιοσύνη. Τόνισε μάλιστα, ότι όποιος το κάνει έχει ως στόχο να καλύψει τις δικές του αδυναμίες και ανεπάρκειες.

Κλείνοντας τον σχολιασμό του για τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, δήλωσε ότι εάν ο κ. Τατούλης επιλέξει να κατέβει ξανά ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την επιλογή του λαού αν τον ψηφίσει ή όχι, καθώς ο λαός είναι αυτός που αποφασίζει αν θα σε ψηφίσει ή αν θα σε ‘στείλει στο σπίτι σου’.

 

Αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Προηγούμενο άρθροΘρίλερ εν πλω: Τι έγραψε στη φίλη του ο 23χρονος φαντάρος πριν εξαφανιστεί
Επόμενο άρθροΜε ιδιαίτερη Λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος Απόστολος Παύλος – Bράβευση του ευεργέτη κ. Δαμιανού Κωνσταντίνου (Βίντεο)