Αρχική Eπικαιρότητα Απίστευτη περιπέτεια τουρίστριας στην Κρήτη: Βρισκόταν για 20 ώρες στη θάλασσα

Απίστευτη περιπέτεια τουρίστριας στην Κρήτη: Βρισκόταν για 20 ώρες στη θάλασσα

Απίστευτη περιπέτεια έζησε μια 55χρονη Ρωσίδα η οποία βρίσκεται για διακοπές με την οικογένειά της στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου, στο Ρέθυμνο.

Τα ίχνη τα γυναίκας αγνοούνταν από τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν εθεάθη για τελευταία φορά στην πισίνα ξενοδοχείου να παίρνει το στρώμα θαλάσσης και να κατευθύνεται προς την παραλία.

Έκτοτε, τα ίχνη της χάθηκαν, ενώ στην παραλία βρέθηκαν η πετσέτα της και προσωπικά της αντικείμενα, όμως η ίδια δεν εντοπίστηκε πουθενά.

Ο σύζυγος και η κόρη της ενημέρωσαν σχετικά έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμεναν και αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε τις λιμενικές Αρχές στις 20:40 το βράδυ της Τετάρτης.

Άμεσα, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου έστησε επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας χρησιμοποιώντας πλωτά μέσα για την έρευνα από θαλάσσης, ενώ, επειδή δεν ήταν γνωστό αρχικά αν η γυναίκα μπήκε στη θάλασσα, τόσο χερσαίες δυνάμεις του λιμενικού όσο και της αστυνομίας “χτένισαν” και τη στεριά.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα, Πέμπτη, όταν λίγο πριν τις 11:30 οι Αρχές εντόπισαν τη γυναίκα πάνω στο στρώμα θαλάσσης να βρίσκεται περίπου ανοιχτά της Σκαλέτας.

Φαίνεται ότι η γυναίκα είχε παρασυρθεί με το στρώμα έχοντας απομακρυνθεί και καλύψει μια απόσταση περίπου 6 ναυτικών μιλίων (περίπου 11 χλμ). Ήταν για περίπου 20 ώρες στη θάλασσα, χωρίς νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η γυναίκα βρέθηκε έχοντας τις αισθήσεις της.