Αρχική Ν. Αρκαδίας Συνάντηση παραγωγικών φορέων και Δημάρχου Τρίπολης για την προετοιμασία μιας ακόμα επιτυχημένης...

Συνάντηση παραγωγικών φορέων και Δημάρχου Τρίπολης για την προετοιμασία μιας ακόμα επιτυχημένης Shock Price βραδιάς (Βίντεο)

Συνάντηση μεταξύ των παραγωγικών φορέων της Τρίπολης και του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή, πραγματοποιήθηκε χθες 26/06/2018 με κύριο θέμα συζήτησης την συνέχιση της ήδη επιτυχημένης διοργάνωσης της δικής μας Νύχτας προσφορών… Shock Price.

Με βασικό στόχο την στήριξη της εμπορικής δραστηριότητας και την τόνωση της τοπικής αγοράς, η οργάνωση της 2ης καλοκαιρινής βραδιάς προσφορών, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αφού παράλληλα διαμορφώνεται και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Η διοργάνωση της Shock Price βραδιάς, θα είναι ακόμα πιο οργανωμένη ώστε να αποφευχθούν αστοχίες και να υπάρξει σύμφωνα με το Δήμαρχο Τρίπολης …πλήρης ταύτιση με την σκέψη του εμπορικού κόσμου.

Κοινή πρόθεση όλων μετά τα περσινά ικανοποιητικά αποτελέσματα, η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη μέσα από συνέργιες αλλά και η ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή καταστημάτων στην βραδιά προσφορών που με τη συμβολή του Δήμου Τρίπολης, θα επενδυθεί με πολλά και ενδιαφέροντα δρώμενα.

Αναμένονται ανακοινώσεις για την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

 

Δείτε το βίντεο: