Αρχική Eπικαιρότητα Ρουβίκωνας: Εμείς πήγαμε στο γραφείο του Κατσίκη

Ρουβίκωνας: Εμείς πήγαμε στο γραφείο του Κατσίκη

Με κείμενό του ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι το πρωί πήγε για καταδρομική επίθεση στα γραφεία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη.

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, στην οποία στεγάζεται το γραφείο του κ. Κατσίκη, για παρουσία ατόμων στο κτίριο που «τους φάνηκαν ύποπτα».

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, αλλά δεν εντόπισαν ούτε άτομα, ούτε κάποια ύποπτη κίνηση γύρω από την πολυκατοικία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τρεις κουκουλοφόροι «επισκέφθηκαν» το γραφείο του βουλευτή, ενώ εκείνος βρισκόταν σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής, και αφού εκτόξευσαν απειλές εναντίον του, αποχώρησαν, χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή ζημιά στον χώρο.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Twitter και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας:

“Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ”.