Αρχική Ν. Αρκαδίας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης (Εικόνες-Βίντεο)

Λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων, η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πεινακοθήκη», τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στις 9:00 μ.μ.

Παρά την άσχημη κακοκαιρία που επικρατούσε, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής μουσικής, έδωσαν ένα ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα που ζέστανε τις καρδιές όλων. Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες  Γιώργος Μπέκιος, Γιάννης Καψάλης, Γιάννης Κατσίγιαννης, Γιάννης Νταβέλης και Άρης Μουγκοπέτρος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή την εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Στην παρουσίαση της βραδιάς παρευρέθη και ο ξεχωριστός Διονύσης Ζάχος που και αυτός με τη σειρά του συνέβαλε αφιλοκερδώς σ’ αυτή την εκδήλωση.

Αντί εισιτηρίου, όλοι πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας και στο τέλος ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων συγκεντρώθηκε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

Συγχαρητήρια στον εμπνευστή της βραδιάς, Άρη Μουγκοπέτρο, σε όλους τους συμμετέχοντες, τραγουδιστές, μουσικούς, σε όλους τους χορηγούς που προσέφεραν ό,τι χρειάστηκε για να οργανωθεί αυτή η υπέροχη βραδιά και ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμο Τρίπολης που έκανε πράξη αυτό το εγχείρημα.

 

 

Δείτε το βίντεο:

Click to enlarge image DSC_1178.jpg