Αρχική Ν. Κορινθίας H χιουμοριστική ανάρτηση του korinthiannews για το επεισόδιο στο Επιμελητήριο

H χιουμοριστική ανάρτηση του korinthiannews για το επεισόδιο στο Επιμελητήριο

Επανερχόμαστε σε προηγούμενη ανάρτηση όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων:«Που να βρίσκεται άραγε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου στην Κορινθία Π. Πιτσάκης αυτή την στιγμή; Γιατί …κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι μετά τα τελευταία γεγονότα (στην χθεσινή συνεδρίαση του επιμελητηρίου) …είναι εξαφανισμένος! Τι έκανε πάλι ο πρόεδρος (από σπόντα) στο επιμελητήριο Κορινθίας; …Το σώου που έδωσε δεν περιγράφεται! Περισσότερα σε λίγο…».

Επανερχόμαστε και αναφέρουμε ότι χθες ο Π. Πιτσάκης, που υποτίθεται ότι είναι και πρόεδρος (από σπόντα)  του επιμελητηρίου στην Κορινθία, έφτασε στο σημείο να πιαστεί κυριολεκτικά στα χέρια  με τον εκδότη της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ Θ. Κάππο!!!

Όση ώρα καθόταν ο Κάππος στην αίθουσα ο Πιτσάκης τον προκαλούσε. Σε κάποιο σημείο και ενώ έκανε τοποθέτηση ο Σ. Μουρίκης για το σοβαρό θέμα της έκθεσης του επιμελητηρίου στην Κόρινθο, κάτι ειπώθηκε μεταξύ των δύο (Πιτσάκη και Κάππου). Το αποτέλεσμα ήταν ο Πιτσάκης να ξεχάσει ότι είναι πρόεδρος του επιμελητηρίου, να σηκωθεί από την θέση του, να πλησιάσει τον Κάππο και στη συνέχεια να πιαστούν στα χέρια! Αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων μελών του επιμελητηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κάππος κατέθεσε μήνυση κατά του Πιτσάκη! Για τον λόγο αυτό ρωτάμε που βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πιτσάκης; …Μήπως είναι εξαφανισμένος μετά την μήνυση που δέχτηκε από τον Κάππο;

Αυτό που συνέβη χθες στο επιμελητήριο Κορινθίας δεν έχει προηγούμενο. Ερωτηματικά υπάρχουν τι από όλα έχει καταγραφεί στα πρακτικά.

Μουρίκης 3

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με το μέλος του επιμελητηρίου στην Κορινθία Σ. Μουρίκη, που ήταν παρών στα γεγονότα, μας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχα κάνει δηλώσεις από πολύς νωρίς τονίζοντας την την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ στο επιμελητήριο Κορινθίας (για υπενθύμιση δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση). Αυτό που έγινε χθες το βράδυ δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω! Πλέον η λέξη ΞΕΦΤΙΛΑ είναι λίγη. Πρωτοφανές πρόεδρος του επιμελητηρίου να πιάνεται στα χέρια με εκπρόσωπο των ΜΜΕ. Το θέμα πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός μου σε αυτά που αναφέραμε για τον πρόεδρο, από σπόντα, του επιμελητηρίου Π. Πιτσάκη. Απαξιώνεται ο θεσμός του επιμελητηρίου στην Κορινθία! …Πιο κάτω δεν πάει! Πλέον είναι συνυπεύθυνοι όσοι στηρίζουν την διοίκηση και τον από σπόντα πρόεδρο του επιμελητηρίου στην Κορινθία».

«Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες»

Δείτε τι αναφέρθηκε και στο peloponnisosnews.gr του Θ. Κάππου:

«Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας π. Πιτσάκης έδιωξε με τις κλωτσιές, κυριολεκτικά με τις κλωτσιές, και με φτυσίματα, τον Πρόεδρο του Super, Θύμιο Κάππο, μέσα από την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Ο λόγος, ήταν πως ενώ λίγο νωρίτερα απέβαλε την κάμερα και τον δημοσιογράφο του Super από την αίθουσα, με την δικαιολογία πως έχει αλλάξει ο επιμελητηριακός νόμος και απαγορεύονται τα ΜΜΕ στις δημόσιες συνεδριάσεις του Επιμελητηρίου, ο κ.Κάππος κατέφθασε στο σημείο, διότι τέτοιος νόμος δεν υπάρχει και δεν έχει αλλάξει, για να ζητήσει ευγενικά από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου να του τον δείξει.

Η απάντηση του Προέδρου ήταν ύβρεις, που μετατράπηκαν σε κλωτσιές και σε φτυσίματα.

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες…».

 

ΣΣ. Τα λόγια πλέον είναι περιττά! Επιβεβαιωνόμαστε απόλυτα και στην korinthiannews;gr για όλα αυτά που γράφουμε τόσο καιρό για τον από σπόντα πρόεδρο του επιμελητηρίου στην Κορινθία, Π. Πιτσάκη! Δυστυχώς!

Για να σατιρίσουμε αυτά που συνέβησαν χθες δημοσιεύουμε το παρακάτω σκίτσο: