Αρχική Ν. Κορινθίας Μετά τους υποψήφιους συμβούλους και τους υποστηρικτές έρχεται η παρουσίαση των ψηφοφόρων...

Μετά τους υποψήφιους συμβούλους και τους υποστηρικτές έρχεται η παρουσίαση των ψηφοφόρων !!

Ο Νίκος Σταυρέλης υπήρξε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων αλλά και ένας από τους κοντινότερους ανθρώπους και συνεργάτες του Αλέξανδρου Πνευματικού. Αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί και να οδηγήσει μόνος του το καράβι για τον Δήμο Κορινθίων.

Και σε όλα αυτά καμία αντίρρηση, έτσι κι αλλιώς δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλοι. Ξεκίνησαν οι προσκλήσεις για συνεντεύξεις τύπου. Σκοπός τους η παρουσίαση των υποψηφίων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του. Γιατί άραγε τόση βιασύνη σχεδόν δύο χρόνια πριν τις εκλογές;

Οι υποψήφιοι αν με βοηθά η μνήμη μου ανακοινώνονται 2-3 μήνες πριν τις εκλογές. Και άντε το κατάπιαμε και αυτό, αφού έχουν τόση χαρά οι άνθρωποι και θέλουν να λέγονται από τώρα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ήρθε η ώρα των υποστηρικτών. Σαφής η πρόσκληση για άλλη μια φορά : Θα παρουσιάσουμε υποστηρικτές του συνδυασμού. Τι εννοείται όταν λέτε υποστηρικτές; Αυτούς που θα τρέχουν για τον συνδυασμό; Αφισοκόλληση;  ντουντούκες στα χωριά για επικείμενη ομιλία;  φυλλάδια;  σημειωμένα ψηφοδέλτια πόρτα πόρτα;  Αυτός είναι ο ρόλος που ξέρω εγώ για τους υποστηρικτές. Είναι αυτοί που σε υποδέχονται στο γραφείο, κρατάνε τα στοιχεία σου, μεταφέρουν τα αιτήματά σου και αν έχεις και μεγάλο σόι γιατί όχι; σου κλείνουν και προσωπικό ραντεβού να τα πεις καλύτερα με τον υποψήφιο.

Και αν ολοκληρώσαμε των κύκλο υποψηφίων και υποστηρικτών του Νίκου Σταυρέλη προτείνω να περάσουμε στην παρουσίαση των ψηφοφόρων του. Γιατί αφού βλέπουμε όλους αυτούς από τώρα να μην βγουν και αυτοί που θα ψηφίσουν τον Νίκο Σταυρέλη για Δήμαρχο να μας το δηλώσουν.

Τι εννοείται πως είναι πανελλήνια πρωτοτυπία;

Ετσι κι αλλιώς όλα αυτά που γίνονται αγαπητέ σε όλα Νίκο Σταυρέλη είναι πανελλήνια πρωτοτυπία, για αυτό και μπορείτε να προχωρήσετε σε επόμενο στάδιο……