Αρχική Ν. Αργολίδος Για δεύτερη φορά το 1ο βραβείο σε μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου

Για δεύτερη φορά το 1ο βραβείο σε μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου

Από πέρυσι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π .Ο.Σ.Ε.Α) έχει ξεκινήσει δράσεις για την ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία.

Για το 2018, πρότεινε δύο δράσεις για την 14η Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

«2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικών Σχολείων» και «1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βίντεο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου».

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη της εθελοντικής αιμοδοσίας και η σημασία της στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Οι Δεσμοί Αίματος σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας συμμετείχαν στον διαγωνισμό με μαθητές των δημοτικών σχολείων του νομού μας.
Οι μικροί μας καλλιτέχνες μας μίλησαν για την Εθελοντική Αιμοδοσία μέσα από τα δικά τους μάτια και αποτύπωσαν στο χαρτί με δημιουργικότητα και έμπνευση.

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ζωγραφικής και με ιδιαίτερη χαρά ενημερωθήκαμε ότι μαθήτρια της Ε΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κέρδισε το 1ο βραβείο στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

Να σας θυμίσουμε ότι και πέρυσι μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου είχε κερδίσει το 1ο βραβείο στο 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΕΑ στο Facebook:

Οι νικητές από τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής: μια μαθήτρια Ε’ τάξης από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου (ΣΕΑ Αργολίδας ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ), μια μαθήτρια Ε’ τάξης από τη Λέρο (ΣΕΑ Λέρου) και μια μαθήτρια Δ’ τάξης από την Κέα (ΣΕΑ Δήμου Κέας). Συγχαρητήρια σε όλους! Η συμμετοχή των σχολείων από όλη την Ελλάδα ήταν συγκινητική!!!

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση.

Επίσης, το Γυμνάσιο Κουτσελιού Ιωαννίνων κερδίζει την πρώτη θέση στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βίντεο. Συμμετείχαν οι μαθήτριες: Βασιλείου Μαριλένα, Διαμάντη Μαρία, Πριάβολου Ευαγγελία και Στάθη Ελευθερία. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Βαρτζιώτη Ειρήνη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς που προώθησαν και στήριξαν αυτή τη προσπάθεια.

Το Δ.Σ. του ΣΕΑ “Δεσμοί Αίματος”

Προηγούμενο άρθροΗ Απάντηση του Δήμου Κορινθίων στον Βασίλη Νανόπουλο για την αποκομιδή των απορριμμάτων
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν δυο ημεδαπές στην Πάτρα για απόπειρα ληστείας