Αρχική Ν. Αργολίδος Ο Γιάννης Γκιόλας στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους

Ο Γιάννης Γκιόλας στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Χθες βράδυ 23 Ιουνίου, βρεθήκαμε στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής  των μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, στους Στρατώνες του Καποδίστρια, στην αίθουσα «ΙΩ», προσκεκλημένοι του Ρήγα Ρηγόπουλου, ζωγράφου- αγιογράφου και εμπνευστή του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, που ίδρυσε το 1990.

Απολαύσαμε τα έργα ζωγραφικής των μικρών αλλά και μεγάλων μαθητών του Ρήγα. Η σκέψη, τα συναισθήματα, οι ανησυχίες και η ομορφιά της ψυχής των μαθητών φώτισαν με πολύχρωμο φως τον χώρο. Με υπερηφάνεια και συγκίνηση παρουσίασε ο δάσκαλος τα έργα των μαθητών του και τους παρέδωσε τις βεβαιώσεις σπουδών. Συγγενείς και φίλοι των μαθητών, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, και άλλοι προσκεκλημένοι γέμισαν την όμορφη αίθουσα.

Ο άξιος Αργείος καλλιτέχνης Ρήγας Ρηγόπουλος, μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε χρόνο τον Ιούνη με τις υπέροχες δημιουργίες των μαθητών του.

Καλή και δημιουργική συνέχεια Ρήγα, η ζωγραφική έχει τον δικό της δρόμο, παραμένει πάντα επίκαιρη και ζωντανή, γιατί  περνά μέσα από την ανθρώπινη ψυχή και παραμένει διαχρονική.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 25 Ιουνίου από τις 11.00- 13.00 και 19.00- 22.00